Σαββαόγλου για φορολογικό: «Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να ακούει αυτούς που έχει γύρω του για να μην κάνει λάθος» (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 14:56

Σαββαόγλου για φορολογικό: «Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να ακούει αυτούς που έχει γύρω του για να μην κάνει λάθος» (COSMOS 96,5)

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σάββας Σαββαόγλου φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος να προχωρήσουν σε πανελλαδική αποχή, αλλά και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Όπως ανέφερε το καινούργιο φορολογικό είναι ένα θέμα που πλήττει μεγάλο μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών και όχι μόνο τους δικηγόρους.  «Απέχουμε από τα καθήκοντά μας 16-17/11 και 21-22/11 αλλά στις 22 υπάρχει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θίγονται. Πρόκειται για το πιο άδικο φορολογικό μέτρο» ήταν τα λόγια του κου Σαββαόγλου.

Ο Πρόεδρος εξήγησε ότι δεν μπορεί ο κλάδος των δικηγόρων να στοχοποιείται και να θεωρείται ως πλουσιότερος κλάδος, από την στιγμή  που πολλοί έχουν κλείσει τα γραφεία τους και δηλώνουν τόπο εργασίας το σπίτι τους.  Ο κος Σαββαόγλου τόνισε ότι η αντίδραση θα είναι διαρκής και ο Πρωθυπουργός δεν πρέπει να κάνει ότι έκαναν και άλλες Κυβερνήσεις, οι οποίες στοχοποίησαν τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ακούστε την συνέντευξη




00 inkefalonia general ad 300X250