Νέα παγκάκια πίσω από την παλιά αγορά - Το Αργοστόλι αλλάζει

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 13:23

Νέα παγκάκια πίσω από την παλιά αγορά - Το Αργοστόλι αλλάζει

Το Αργοστόλι αλλάζει και γίνεται πιο φωτεινό, πιο όμορφο, πιο φιλόξενο για ντόπιους και επισκέπτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημείο πίσω από την παλιά αγορά , όπου δεν κυκλοφορούσε ψυχή το βράδυ, μύριζε , ήταν κακοφωτισμένο και γεμάτο σκουπίδια.

Σήμερα είναι ένας πανέμορφος χώρος που σταδιακά γίνεται ακόμη καλύτερος.

Αποτελεί χώρο διέλευσης για βόλτα ενώ φιλοξενεί αρκετά κότερα και ιστιοπλοϊκά.

Τελευταία ενέργεια η προσθήκη αρκετών ξύλινων παγκακιών, όμοιων με αυτά της κεντρικής παραλιακής , τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε όλο το μήκος του «Π» , τόσο στις κάθετες πλευρές αριστερά και δεξιά όσο και στην ευθεία μπροστά από τα σκάφη αναψυχής.

Η τοποθέτηση έγινε με έξοδα του λιμενικού ταμείου Κεφαλονιάς, το οποίο χρηματοδοτεί όλες τις ανάλογες παρεμβάσεις στην παραλιακή.

Σε δηλώσεις του στο INKEFALONIA.GR, ο Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θεοφιλος Μιχαλάτος τόνισε :

theofilos S"Το Αργοστόλι πηγαίνει μπροστά και βλέπει ένα πιο αισιόδοξο μέλλον με ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής για τους δημότες. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες, εργαζόμαστε ώστε να κάνουμε μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις όπου αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια.

Το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας σύντομα θα έχει μια ενιαία εικόνα η οποία θα ξεκινά από το Άγαλμα του Καββαδία και θα καταλήγει στην Γέφυρα Δεβοσέτου, με το νέο μεγάλο έργο ανάπλασης της παραλιακής, το οποίο οραματιστήκαμε , οι τεχνικές μας υπηρεσίες επεξεργάστηκαν και θα πραγματοποιηθεί υπό το συντονισμό του Υπουργείου Ναυτιλίας".

παγκάκιπαγκάκι2παγκάκι4παγκάκι5παγκάκι6παγκάκι7παγκάκι8παγκάκι9




00 inkefalonia general ad 300X250