ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: Νέα γραφεία στο Ληξούρι - Ευχαριστήριο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 09:36

ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ: Νέα γραφεία στο Ληξούρι - Ευχαριστήριο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους:

- Δήμο Ληξουρίου

- IONION P. LINES (Ναυτιλιακή Εταιρεία)

- ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ Ληξουρίου (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών)

- ΑΦΟΙ Μοσχόπουλοι Ο.Ε. (Εμπόριο οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής)

- Παναγή Παπαϊωάννου υνεργείο Ελαιοχρωματισμών)

- Τζουγανάτος Α.Ε. (Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία),

για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν στην προετοιμασία και επίπλωση των γραφείων της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης στο Ληξούρι, καθώς και για την παροχή δωρεάν μετακινήσεων του κλιμακίου της Κινητής Μονάδας στην Ιθάκη.

Αγαπητοί  Συνεργάτες,  θέλουμε  να  γνωρίζετε  ότι  οι  αποδέκτες  της  στήριξής  σας  είναι  οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και η ευγενική προσφορά σας επιστρέφει σε αυτούς. Η παρούσα ευχαριστήρια επιστολή αποτελεί ελάχιστη ανταπόδοση και ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αξιέπαινη πράξη σας.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ Γονής Τιμολέων

ΕΔΡΑ :  Βούρβαχη 6Α   28100  Αργοστόλι,  Κεφαλονιά   ΤΗΛ. 26710-24437    EMAIL :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ :  Βαρβιάνη 2   29100 Ζάκυνθος    ΤΗΛ. 2695022855  EMAIL :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250