«Κουτί Αγάπης» για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης Πολυτέκνων στην εκδήλωση «Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 12:32

«Κουτί Αγάπης» για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης Πολυτέκνων στην εκδήλωση «Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά»

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ  ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να απολαύσατε την εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε με την Περιφερειακή  Ενότητα  Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Μια επετειακή συναυλία αφιερωμένη στο Έπος του ΄40 με τους τραγουδιστές της Κεφαλονιάς  Αδελφούς  Σπύρο και Μάκη Καραβιώτη και την ορχήστρα τους.

Η συναυλία  έχει τίτλο «Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά» και θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2022 και ώρα  20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , «Ο Κέφαλος». Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε τα οικονομικά της Ένωσης μας, που έχουν δεχθεί σοβαρό πλήγμα  εξ αιτίας του κορονοϊού, αλλά και  της εθνικής και παγκόσμιας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει  ένα «Κουτί Αγάπης» ,στο οποίο θα μπορεί κάθε συμπολίτης μας ,εφόσον το επιθυμεί,  να προσφέρει όποιο χρηματικό ποσό έχει την ευχαρίστηση. Η κάθε συμβολή προς την Ένωση είναι πολύτιμη.

Επίσης υπάρχει  ένας τραπεζικός λογαριασμός στον οποίον όποιος επιθυμεί, μπορεί να προβεί σε μια πράξη αγάπης και στήριξης προς την Ένωση.

   Τράπεζα Πειραιώς  6382-010111-112

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό  Συμβούλιο




00 inkefalonia general ad 300X250