"Αρκείσιος": Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 19:50

"Αρκείσιος": Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές Δ.Σ.

Με την παρούσα σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση (Εκλογική – Απολογιστική), που λόγω μη ύπαρξης απαρτίας τόσο στις 16/03/2022, όσο και στις 30/03/2022, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη 13/04/2022, στο χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης στις 17:00 στην αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη», με τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που θα είναι παρόντα.

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης (Εκλογική – Απολογιστική) περιλαμβάνει:

  1. Aπολογισμός για την περίοδο 2019-2022.
  2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης, τα μέλη του Σωματείου, που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι και την Κυριακή 10/04/2022 και ώρα 23:00 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την συμμετοχή των μελών του Σωματείου στην Γενική Συνέλευση, όσο και για την υποβολή υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την ελεγκτική επιτροπή είναι η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς το Σωματείο για το 2019- 2022.

Προθεσμία για την πληρωμή της συνδρομής ορίστηκε μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6944-588256 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με εκτίμηση Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Σιμωτάς Νικ. Γεράσιμος                                       Κωνσταντίνος Σπαθής


Ετικέτες: