Αρκείσιος: Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου ΔΣ οι εστιάτορες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 18:49

Αρκείσιος: Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου ΔΣ οι εστιάτορες

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ «Ο ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ.

Με την παρούσα σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση (Εκλογική – Απολογιστική), που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης στις 16/03/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη».

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση την Τετάρτη 30/03/2022 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, τότε η συνέλευση θα γίνει τελικά την Τετάρτη 13/04/2022, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που θα είναι παρόντα. Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης (Εκλογική – Απολογιστική) περιλαμβάνει:

1. Aπολογισμός για την περίοδο 2019-2022.

2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης, τα μέλη του Σωματείου, που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 09/03/2022 και ώρα 23:00 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την συμμετοχή των μελών του Σωματείου στην Γενική Συνέλευση, όσο και για την υποβολή υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την ελεγκτική επιτροπή είναι η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς το Σωματείο για το 2019-2022.

Προθεσμία για την πληρωμή της συνδρομής ορίστηκε μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 6944-588256 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Σιμωτάς Νικ. Γεράσιμος                        Κωνσταντίνος Σπαθής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250