Διαστημικός τουρισμός με αερόστατο! [Video]

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 12:20

Διαστημικός τουρισμός με αερόστατο! [Video]

Η ιδέα για τουρισμό στο... διάστημα ανέκαθεν γοήτευε τους ανθρώπους. Τώρα, μια νέα δοκιμή αερόστατου ανοίγει το δρόμο για το πρώτο τουριστικό ταξίδι εκτός του πλανήτη μας ακόμη και το 2014. Επιστήμονες και μηχανικοί έστειλαν πάνω από τη γήινη ατμόσφαιρα ένα ειδικό αερόστατο μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα ανθρωποειδές ρομπότ. Το αερόστατο βρέθηκε σε ύψος 32 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης, λίγα μόλις χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο που ο Αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκάρντεν εκτέλεσε το τρομερό του άλμα, πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και προς το έδαφος.

Φιλοδοξία των δημιουργών του αερόστατου Zero 2 Infinity είναι μέχρι το 2014 να προσφέρουν τις πρώτες ξεναγήσεις εκτός του πλανήτη μας.

Στο... πακέτο της ξενάγησης θα προσφέρεται η δυνατότητα προς τους συμμετέχοντες να βγάλουν φωτογραφίες της Γης από ψηλά αλλά και να περάσουν λίγες ώρες σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας.

“Άλλοι θα θέλουν να τουιτάρουν φωτογραφίες, άλλοι να απλώσουν ένα χαλί και να προσευχηθούν προς τη Μέκκα κι άλλοι να φάνε τις αγαπημένες τους λιχουδιές όσο θα είναι εκεί ψηλά” λέει ο εμπνευστής του Zero 2 Infinity, Χοσέ Μαριάνο Λοπέζ Ουρντιάλες (Jose Mariano Lopez-Urdiales). Και βέβαια, υπόσχεται το δημιούργημα της εταιρείας του να τα προσφέρει όλα αυτά και ακόμη περισσότερα.

Tromaktiko

https://www.youtube.com/watch?v=a_mti4sogZM




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250