gasparatos animated

 

Νέα κακοκαιρία φέρνει τον πρώτο χειμώνα – «Κλείδωσε» η ημερομηνία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2025 12:12

Νέα κακοκαιρία φέρνει τον πρώτο χειμώνα – «Κλείδωσε» η ημερομηνία

Ημέρες «αριστούργημα» διανύουμε στις αρχές Νοεμβρίου, όμως, σύντομα μία νέα κακοκαιρία καταφτάνει και μαζί της φέρνει και τις πρώτες χειμωνιάτικες θερμοκρασίες στο κλείσιμο του φθινοπώρου. Έτσι, λοιπόν, είναι καλή ώρα να βγάλουμε μπουφάν και να στρώσουμε χαλιά -όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει- και να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Πιο αναλυτικά, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στη σημερινή του πρόγνωση αναφέρει ότι σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο, το μοτίβο του καιρού θα συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα, με το χαρακτηριστικό ότι είναι το μεγάλο ημερήσιο θερμοκρασιακό εύρος, δηλαδή των θερμοκρασιών που επικρατούν το πρωί και το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες στην ηπειρωτική χώρα.

Για σήμερα συγκεκριμένα, το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 18 με 20 και σε κάποιες περιοχές του 22 με 23 βαθμούς, ιδιαίτερα σε ανατολική και νότια Πελοπόννησο, νότια Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Η νέα κακοκαιρία που φέρνει τον χειμώνα

Πότε όμως αλλάζει ο καιρός και ξεκινά η κακοκαιρία; Από την επόμενη εβδομάδα και ειδικότερα από την Τρίτη και την Τετάρτη, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα θυμίζει αρχικά φθινόπωρο και στη συνέχεια θα δώσει μία πρώτη γεύση χειμώνα.




336 X 280

00 inkefalonia general ad 300X250