Πατρών-Πύργου: Το μαρτύριο της κορίνας - Συνεχή περιστατικά ταλαιπωρίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 18:32

Πατρών-Πύργου: Το μαρτύριο της κορίνας - Συνεχή περιστατικά ταλαιπωρίας

H απίστευτη εμπειρία οδήγησης στην Πατρών-Πύργου συνεχίζεται με καθημερινό πια σασπένς για τους οδηγούς αφού όλο και κάτι θα συμβεί που θα προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία. Αφού τα ¨σαΐνια¨ που σχεδίασαν την υποτιθέμενη βελτίωση του δρόμου με κορίνες, με στένεμα και με νησίδες παγίδες, είναι λογικό και επόμενο να γίνονται περιστατικά που φέρνουν τους οδηγούς σε νευρική κρίση αλλά και πέρα από το κωμικοτραγικό είναι και σοβαρό το θέμα καθώς κινδυνεύουν ζωές.

Πριν λίγες ημέρες ένα περιστατικό που έγινε στο δρόμο αυτόν, ήρθε να δείξει ξανά τις αδυναμίες του σχεδίου. Μια νταλίκα έπαθε λάστιχο και ακινητοποιήθηκε στην μέση της εθνικής προκαλώντας μπλοκάρισμα και ουρές χιλιομέτρων αφού έχει μόνο ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση ο δρόμος.

Η τροχαία που έφτασε στο σημείο για να μπορέσει να διευκολύνει τους οδηγούς που ήταν στην ουρά, έκοψε με τροχό τις κορίνες που διαχωρίζουν τα ρεύματα ώστε να ξεμπλοκαριστεί ο δρόμος και να φύγουν τα αυτοκίνητα.

Δεν είναι ένα το περιστατικό, τελευταία και με την κίνηση να αυξάνεται λόγω καλοκαιριού, συνεχή περιστατικά δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία του δρόμου.

Το σοβαρό της υπόθεσης είναι πως εαν συμβεί ένα ατύχημα και υπάρχει τραυματισμός ατόμου ή και ατόμων , πως θα μπορέσουν φτάσουν ασθενοφόρα όταν ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης;

Όπως επίσης και όταν σε ασθενοφόρο που μεταφέρεται ασθενής σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζεται η γρήγορη μετακομιδή του σε νοσοκομείο της Πάτρας (καθημερινά τέτοια περιστατικά γίνονται αφού δεν έχουμε ούτε νοσοκομείο στην Ηλεία) τι θα γίνει όταν δεν μπορεί να κανει προσπέραση το ασθενοφόρο και δεν φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του ασθενούς; Αυτά δεν τα σκέφτηκε προφανώς κανείς όταν έφτιαχναν αυτό το έργο.

Πηγή: iliaoikonomia.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250