Θεόφιλος Μιχαλάτος: Από ΒΙΠΕ και Φάρσα ξεκίνησε η πορεία νίκης!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 09:48

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Από ΒΙΠΕ και Φάρσα ξεκίνησε η πορεία νίκης!

Χθες, 26 Σεπτεμβρίου, το πρωί ο Δήμαρχος Αργοστολίου και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ξεκίνησε τις περιοδείες του και τις επαφές του με τους πολίτες του Δήμου μας επισκεπτόμενος κάθε γωνιά της πόλης και των χωριών μας, μέχρι τις προσεχείς εκλογές σε μια «ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ» όπως ο ίδιος την ονόμασε.

Η «ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ» βέβαια είχε ξεκινήσει ουσιαστικά από τη μεγάλη συγκέντρωση παρουσίασης του συνδυασμού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης»  όπου πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη σε όγκο πολιτική εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στο νησί από Δημοτική Παράταξη, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.100 δημότες.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΙΠΕ

Στη ΒΙΠΕ περιόδευσε όλο το πρωί ο Θεόφιλος Μιχαλάτος επισκεπτόμενος όλες τις επιχειρήσεις και ανταλλάσοντας απόψεις με τους επαγγελματίες και βιοτέχνες της περιοχής ενώ κοινή συνισταμένη των συζητήσεων ήταν η συμβολή του Δήμου στην οικονομική ανάπτυξη και κατά συνέπεια στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη θητεία θα έχει σε «πρώτο πλάνο» τους επαγγελματίες αφού Ισχυρός Δήμος είναι αυτός που έχει Ισχυρή Οικονομία και Ανάπτυξη.

 IMG 1IMG 2IMG 3IMG 4IMG 5

Περισσότερες εικόνες από την ΒΙΠΕ ΕΔΩ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑ

Την Κοινότητα Φάρσων επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μια κοινότητα που είναι ουσιαστικά η είσοδος στο Αργοστόλι, συζητώντας με τους κατοίκους τόσο για τις παρεμβάσεις που έγιναν στην παρούσα θητεία του Δημάρχου για το χωριό όσο και γι αυτές που προγραμματίζει η παράταξή του για το επόμενο διάστημα.

Οι κάτοικοι των Φάρσων είδαν στο χωριό τους να πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο οδικό δίκτυο, μια νέα παιδική χαρά, την αποκατάσταση του δρόμου προς Λυγιά, ενώ επιτέλους μετά από πολλά –πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε η ένταξη της  μελέτης για την Αποπεράτωση του Ναυτικού Μουσείου Φάρσων που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλο το νησί.

Περισσότερες εικόνες από τα Φάρσα ΕΔΩ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ….

DSC 0043DSC 0048DSC 0051DSC 0053DSC 0062




00 inkefalonia general ad 300X250