Ο Ν. Βαλλιανάτος για το καλό ξεκίνημα του ΑΣΚ : «Είμαστε όλοι μία παρέα»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 13:36

Ο Ν. Βαλλιανάτος για το καλό ξεκίνημα του ΑΣΚ : «Είμαστε όλοι μία παρέα»

Ο Νίκος Βαλλιανάτος προσέφερε τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κόντρα στην Γαστούνη την Κυριακή. Ο «Βάλλια» ήταν καταπληκτικός και ως παλιά... καραβάνα ξέρει πώς να αποφύγει τις κακοτοπιές της κατηγορίας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής «Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα. Βοηθήσαμε όλοι οι παίκτες παίζοντας πάρα πολύ καλά. Πλέον κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στόχος μας είναι η άνοδος».


Το δείγμα γραφής του ΑΣΚ είναι κάτι παραπάνω από θετικό σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν στην Β' ΕΣΚΑ-Η και ο Νίκος Βαλλιανάτος εξηγεί τους λόγους: «Υπάρχει ένα κλίμα φιλίας στην ομάδα, είμαστε όλοι μια παρέα και αυτό οφείλεται και στον προπονητή μας στον Μάκη Μαρκάτο».

Πλέον τον ΑΣΚ περιμένει η εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Αιγέα. Ο σέντερ του ΑΣΚ δηλώνει σχετικά: « Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο εμείς πάμε για τη νίκη. Είμαστε ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Και η ήττα να έρθει δεν θα γίνει κάτι κακό, ωστόσο πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη. Έχουμε ακόμα 28 σκαλοπάτια και μπορούμε να τα ανεβούμε όλα αήττητοι».

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με την Γαστούνη. Ο Νίκος Βαλλιανάτος, προτρέπει για συμπαράσταση και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια: « Χάρηκα πάρα πολύ για τον κόσμο που μαζεύτηκε να δει την ομάδα και πιστεύω να μας βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο το χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Καταλήγοντας ο Νίκος Βαλλιανάτος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Αντωνάτο που μετά από ένα τραυματισμό που είχα με ξαναγύρισε στα γήπεδα».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250