Βασίλισσα σε... απόγνωση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 09:58

Βασίλισσα σε... απόγνωση

Το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα «Confidencial Digital», τα αποδυτήρια των πρωταθλητών έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και η κρίση έχει ξεσπάσει μέσα στην ομάδα.


Δεν φταίει ένα γκολ που δέχθηκε ο Ίκερ Κασίγιας, το γεγονός ότι ο Σέρχιο Ράμος έμεινε στον πάγκο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League ή ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι λυπημένος... Σύμφωνα με το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ, όλα τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Φαίνεται ότι τα αποδυτήρια της «βασίλισσας» με επικεφαλής τον Ζοσέ Μουρίνιο έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ως αρχηγούς τον Ίκερ Κασίγιας και τον Ρονάλντο. Η σχέση του αρχηγού και του Πορτογάλου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και με βάση αυτό ομαδοποιούνται τα δύο «στρατόπεδα» και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι ιδανικό, αναφέρει ο sport-fm.

Οι Πορτογάλοι φέρονται να πιστεύουν ότι οι Ισπανοί «δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην ομάδα» μετά τις άσχημες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, ενώ οι Ισπανοί θεωρούν ότι οι Πορτογάλοι έχουν την εύνοια του Μουρίνιο.

Ακόμη ένας λόγος για αυτή την κατάσταση στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το βραβείο που πήρε ο Αντρές Ινιέστα ως καλύτερος ποδοσφαιριστής της Ευρώπης από την UEFA. Κάποιοι από τους συμπαίκτες του χαφ της Μπαρτσελόνα χάρηκαν για εκείνον, ενώ άλλη τονίζουν ότι δεν υποστήριξαν τον Ρονάλντο.

Επίσης, κάποιοι θεωρούν ότι η Σάρα Καρμπονέρο – δημοσιογράφος και σύντροφος του Κασίγιας – διέρρευσε τα όσα έγιναν γνωστά για την απογοήτευση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Η νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ και το επόμενο «τεστ» θα είναι απόψε κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Πηγή: 24h.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ