Συνέντευξη τύπου στο Δήμο σχετικά με την εκδήλωση με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 15:27

Συνέντευξη τύπου στο Δήμο σχετικά με την εκδήλωση με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Στο Γραφείο Δημάρχου


Ο Δήμος Κεφαλλονιάς προσκαλεί τα τοπικά ΜΜΕ στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/11 και ώρα 20:00 στο Γραφείο Δημάρχου Κεφαλλονιάς σχετικά με την εκδήλωση με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Η οποία πραγματοποιείται το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00στην Αίθουσα "Αντίοχου Ευαγγελάτου" στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος". Παρούσες θα είναι η κα. Ευθυμία Γιαννιτσιώτη, Παθολόγο - Λοιμωξιολόγο, Επιμελήτρια Α', Δ' Παθολογική Κλινική Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» , η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.Ζαφειράτου Σοφία, Παθολόγος καθώς και ο Αντιδήμαρχος υγείας κος Κεκάτος και υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Πρόκειται για συνδιοργάνωση του Δήμου Κεφαλλονιάς, υπό την αιγίδα του ΙατρικούΣυλλόγουΚεφαλλονιάς, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν: το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Παρακαλείσθε όπως μας ενημερώσετε για την παρουσία σας.

                                   Με εκτίμηση