Παραλία Ξι - Εναέριες λήψεις που εντυπωσιάζουν (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 12:25

Παραλία Ξι -  Εναέριες λήψεις που εντυπωσιάζουν (εικόνες)

Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της και μας κάνει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι!


Υπάρχει μια παραλία στην Κεφαλονιά, άγνωστη στο ευρύ κοινό, που εντυπωσιάζει και... παραξενεύει. Ο λόγος για την παραλία Ξι.

Στο νότιο τμήμα του νησιού, 8 χλμ. από το Ληξούρι, σε έναν όρμο που αν τον κοιτάξει κανείς από ψηλά μοιάζει με το γράμμα «Ξι» (εξού και το όνομα) η αμμουδιά έχει ένα βαθύ κεραμιδί χρώμα, εντελώς διαφορετικό από το χρώμα της άμμου σε όλες τις άλλες πλαζ του νησιού, αλλά και της χώρας.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τον άργιλο που υπάρχει στο βυθό, δημιουργείται μια χρωματική πανδαισία που όμοιά της δεν υπάρχει.

Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο στοιχείο που κάνει τη συγκεκριμένη παραλία να ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες του νησιού. Σε αντίθεση με τα βαθιά νερά των υπολοίπων, στην παραλία Ξι τα νερά είναι ρηχά και η πρόσβαση ιδιαίτερα εύκολη.

Επίσης, λόγω της αργιλώδης σύνθεσης της άμμου, μπορεί κανείς να απολαύσει μια φυσική και δωρεάν θεραπεία spa, μιας και η άμμος αυτή βοηθάει στον καθαρισμό και την σύσφιξη του δέρματος.


Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)

Ο Ανδρέας Γ. Μίντζας (mintas view), που βρέθηκε στην Κεφαλονιά πριν λίγο καιρό, άφησε το drone του να πετάξει πάνω από το μαγικό αυτό τοπίο του νησιού και τράβηξε εντυπωσιακές εικόνες.

Αν και το καλοκαιράκι αργεί λίγο, εμείς βρήκαμε ένα μέρος που θα είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών για διακοπές. Εσείς;

Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)Παραλία Ξι - Η πλαζ της Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει για τα χρώματά της (φωτο)

patrasevents.gr




00 inkefalonia general ad 300X250