ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ: Χειροποίητα ημερολόγια - έργα τέχνης για τις ανάγκες Συλλόγων και Σχολείων για το νέο έτος (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 09:17

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ: Χειροποίητα ημερολόγια - έργα τέχνης για τις ανάγκες Συλλόγων και Σχολείων για το νέο έτος (εικόνες)

Τη δυνατότητα να προμηθευθούν και αυτή τη χρονιά ιδιαίτερης αισθητικής χειροποίητα ημερολόγια έχουν οι Σύλλογοι, τα σχολεία και τα σωματεία του νησιού μας.

Το κατάστημα «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ» στο Λιθόστρωτο, δημιουργεί χρόνια τώρα,  με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι ημερολόγια – έργα τέχνης.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τη θεματολογία και το κατάστημα θα επιμεληθεί την δημιουργία των ημερολογίων της αρεσκείας σας για το νέο έτος 2019.

Στις μαζικές παραγγελίες, μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα ανταγωνιστικών τιμών χονδρικής.

Παράλληλα, στο κατάστημα «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ» μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και σε άλλα είδη χειροποίητων δώρων όπως σελιδοδείκτες, γούρια, άλμπουμ φωτογραφιών , ρολόγια τοίχου, γραμματοθήκες και πολλά .. πολλά ακόμη.

  • Δια Χειρός Λεωνίδακη , Λιθόστρωτο 4, Αργοστόλι, Τηλ. 2671102558

 

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Ομαλών "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ" παρουσιάζει τα ημερολόγια του "Δια χειρός Λεωνιδάκη"Φόρτωση…

Φόρτωση…