ΚΕΦΑΛΟΣ - Νέας Υόρκης: Ξεκίνησε δυναμικά τις εκδηλώσεις με τη "Γιορτή της Μουσταλευριάς" (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 11:53

ΚΕΦΑΛΟΣ - Νέας Υόρκης: Ξεκίνησε δυναμικά τις εκδηλώσεις με τη "Γιορτή της Μουσταλευριάς" (εικόνες)

Οι δραστήριοι Κεφαλονίτες του Συλλόγου «ΚΕΦΑΛΟΣ» της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν δυναμικά τη νέα περίοδο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με στόχο να συνεχίζουν να έρχονται κοντά και να κρατούν δυνατά το ελληνικό στοιχείο.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν την «Γιορτή της Μουσταλευριάς» στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του «Κεφαλονίτικου Σπιτιού», στην Αστόρια, του φιλόξενου χώρου όπου συναντώνται όλες οι γενιές των συμπατριωτών μας.

Η εκδήλωση τα είχε όλα. Ευχάριστη διάθεση, ατελείωτο χορό , τραγούδι, και φυσικά γευστικότατη μουσταλευριά , που ειδικά στους παλαιότερους πάντα θυμίζει ισχυρές μνήμες από το παρελθόν.

Η γιορτή της Μουσταλευριάς ξεκίνησε το 2010 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ανοίγοντας την αυλαία των εκδηλώσεων, μετά την παρουσία πολλών από τους Κεφαλονίτες, το καλοκαίρι, στο νησί μας..

Ευχαριστούμε θερμά την Πόπη Μιχαλάτου για την αποστολή του υλικού, η οποία είναι πάντα παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις , προωθώντας σχετικό υλικό.

viber imageviber image2viber image3viber image4viber image5viber image6viber image7viber image8viber image9viber image10viber image11viber image13viber image14viber image30viber image31viber image32viber image35viber image38viber image40viber image41viber image42viber image43viber image45viber image55


Ετικέτες: