Συνεχίζονται οι έρευνες για τον "μυστήριο" θάνατο των δύο Γερμανών στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 13:30

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον "μυστήριο" θάνατο των δύο Γερμανών στην Κεφαλονιά

Στο νησί έφτασε η ιατροδικαστής Πατρών, το πόρισμα της οποίας θα ρίξει «φως» στην περίεργη υπόθεση 

 Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες, που θα ρίξουν «φως» στον θάνατο των δύο Γερμανών τουριστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί χθες παραμονή πρωτοχρονιάς στο κατάλυμα που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς. 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αστυνομικοί της ασφάλειας Αργοστολίου, εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη βίλα μέσα στην οποία βρέθηκαν νεκρά τα δυο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούν και να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Παράλληλα, ελέγχουν και τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα, μήπως και καταφέρουν να «αλιεύσουν» κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες.

Αυτή την ώρα, στο σημείο που βρέθηκαν νεκροί οι δύο Γερμανοί, βρίσκεται η ιατροδικαστής Πατρών κα Αγγελική Τζιόλα, η οποία με το πόρισμά της από την νεκροψία και νεκροτομή που πραγματοποιεί, θα ρίξει φως στην … περίεργη αυτή υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την φιλήσυχη περιοχή της Κεφαλονιάς.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι των Γερμανών, βρέθηκε νεκρό με χτυπήματα στο σώμα από μαχαίρι. Αυτή την στιγμή, οι ενδείξεις των αστυνομικών αποδυναμώνουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, χωρίς τίποτε φυσικά αυτή την ώρα να μπορεί να αποκλειστεί.

Αυτό που μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο είναι η ταυτότητα των δύο ατόμων. Καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα στο κατάλυμα, που να αποδεικνύουν την μεταξύ τους σχέση και τον λόγο που βρέθηκαν στην Ελλάδα και την Κεφαλονιά.

 

 


Ετικέτες: