Ο Θ. Φλωράτος στον Inkefalonia 89,2: «Εγώ μίλησα για "θολούρα" στα οικονομικά του δήμου με μικρά γράμματα. Ο κ. Τζωρτζάτος με... μεγάλα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 15:43

Ο Θ. Φλωράτος στον Inkefalonia 89,2: «Εγώ μίλησα για "θολούρα" στα οικονομικά του δήμου με μικρά γράμματα. Ο κ. Τζωρτζάτος με... μεγάλα»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θόδωρος Φλωράτος.

Ο κ. Φλωράτος αναφέρθηκε και στις θέσεις που εξέφρασε ο κ. Γιώργος Τζωρτζάτος, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. «Ο κ. Τζωρτζάτος δεν είναι οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος. Είναι – χωρίς να υποτιμώ κανέναν - ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και ένας σωστός επιχειρηματίας. Εγώ έχω κρατήσει αυτό που είπε ότι “πολλά λέγονται και επιφυλάσσομαι κύριε δήμαρχε”. Θα έπρεπε να έχει με αυτά που είπε επέμβει η εισαγγελία Κεφαλονιάς. Εγώ πριν έναν χρόνο μίλησα για «θολούρα» με μικρά γράμματα και τώρα έρχεται ένας εξέχων σύμβουλος της συμπολίτευσης και μιλάει με μεγάλα γράμματα για θολούρα με στοιχεία και ονόματα. Εγώ έβαλα την υπόνοια. Τώρα έρχεται ο κ. Τζωρτζάτος και λέει αυτά τα σημαντικά πράγματα. Εξετάστε μία μία τις κουβέντες του και θα καταλάβετε... Λυπάμαι που νιώθω δικαιωμένος, αλλά πλέον η συμπολίτευση αυτοκαταγγέλλεται».

Επίσης αναφέρθηκε στα Λιμενικά τέλη, στην πολύ σημαντική - όπως την χαρακτήρισε προσθήκη - στην παράταξη της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» του κ. Διονύση Μινέτου, αλλά και στην γραμμή Ιθάκη –Σαμη Πάτρα...

Παρακάτω ολόκληρη συνέντευξη

https://www.youtube.com/watch?v=3Icr5WpTBBs


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250