Απίστευτο! Η ΝΔ καταψήφισε την τροπολογία για τις Εργατικές Κατοικίες στο Ληξούρι !

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 22:49

Απίστευτο! Η ΝΔ καταψήφισε την τροπολογία για τις Εργατικές Κατοικίες στο Ληξούρι !

Αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση των βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καταψηφίσει την τροπολογία που έφερε η Βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για τις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι.

Σύμφωνα με την τροπολογία 319/17 προβλέπεται η διευκόλυνση των διαδικασιώνγ για την αποκατάσταση των εργατικών κατοικιών που επλήγησαν από τους σεισμούς του 2014.

Την τροπολογία ενέκριναν εκτός των βουλευτών της συμπολίτευσης, οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Ένωσης Κεντρώων, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ καθώς και της Χρυσής Αυγής, δηλαδή όλων των κοινοβολευτικών κομμάτων πλην της Νέας Δημοκρατίας.

Η στάση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας γίνεται προσπάθεια να υποβαθμιστεί τεχνηέντως από μερίδα γαλάζιων στελεχών αλλά και υψηλά ιστάμενους στο Δήμο Κεφαλονιάς, τους οποίους έχει συνεπάρει ένα ανέξοδο αντιπολιτευτικό κρεσέντο λαϊκισμού.

Σπίρτζης για φορολογική  ενημερότητα

Σχολιάζοντας το ζήτημα της παροχής φορολογικής ενημερότητας για την είσπραξη της επιδότησης ενοικίου,  ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι είναι ένα δίκαιο αίτημα και διεξάγονται συζητήσεις με το υπουργείο οικονομικών και κλιμάκια των θεσμών για την αποκατάσταση της αδικίας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250