Διονύσης Αραβαντινός: «Όπως η λεοπάρδαλη δεν μπορεί να βγάλει τις βούλες της, δεν μπορούν και αυτοί που διαχειρίστηκαν τις τύχες της περιοχής μας να αποσείσουν τις ευθύνες από πάνω τους»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 18:14

Διονύσης Αραβαντινός: «Όπως η λεοπάρδαλη δεν μπορεί να βγάλει τις βούλες της, δεν μπορούν και αυτοί που διαχειρίστηκαν τις τύχες της περιοχής μας να αποσείσουν τις ευθύνες από πάνω τους»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου με την παράταξη "Ληξούρι – Παλική, Δράση – Προοπτική", Διονύσης Αραβαντινός, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Αραβαντινός στην ερώτηση γιατί κάποιος να τον ψηφίσει ως τον επόμενο δήμαρχο Ληξουρίου, ήταν σαφής λέγοντας πως: «Έχω την διάθεση να προσφέρω στους συμπολίτες μου και θα συνεχίσω να είμαι αυτός που γνωρίζουν τόσα χρόνια. Είμαι ο άνθρωπος δηλαδή της διπλανής πόρτας που είχε πάντα τα αυτιά του ανοικτά σε κάθε τους πρόβλημα. Έχουμε ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, με ανθρώπους με όρεξη, γνώσεις και έτοιμους να προσφέρουν στην περιοχή που ζουν και αγαπούν. Αυτή η παράταξη έχει ένα αισιόδοξο μήνυμα. Δεν είναι η παράταξη των ειδημόνων, αυτών που έχουν το αλάθητο. Είμαστε η παράταξη που ξέρει να συνεργάζεται, και συνδιαμορφώνει άποψη με τον πολίτη που αφουγκράζεται τις αγωνίες του και ξέρει να σχεδιάζει μαζί με τον πολίτη, για τον πολίτη. Έχουμε το στοιχείο της διεκδικητικότητας. Είμαστε οι άνθρωποι που δεν θέλουμε να αράξουμε στον καναπέ, είμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα προς το συμφέρον των παιδιών μας και των ανθρώπων που αποφάσισαν να μείνουν σε αυτό τον τόπο και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και αυτής της κοινωνίας που εννέα χρόνια τώρα έχει πάθει και πιστεύω ότι έχει μάθει".

Αναφερόμενος στην πορεία της Δημοτικής Αρχής Παρίση και το στίγμα που άφησε στο Ληξούρι και την Παλική τόνισε: «Όπως η λεοπάρδαλη δεν μπορεί να βγάλει τις βούλες της, έτσι και αυτοί οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν τις τύχες της περιοχής μας δεν μπορούν να αποσείσουν τις ευθύνες από πάνω τους».

«Εγκατάλειψη, περιθώριο, παρακμή και υποβάθμιση. Αυτές είναι οι λέξης για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και δεν είναι καθόλου υπερβολικές. Μια βόλτα να κάνετε θα το διαπιστώσετε. Η εικόνα στο παραλιακό μέτωπο είναι απογοητευτική. Στο πρόγραμμα δράσης μας έχουμε αναφέρει 25 λόγους που μας απογοητεύουν και χρειάζεται η άμεση επίλυσή τους» και συνέχισε: « Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο, είναι η Δημοτική Αρχή Παρίση με τους επιτελικούς της αντιδημάρχους στην περιοχή. Αλέξης Μοσχονάς και Γιώργος Κατσιβέλης φρόντισαν με την απραξία τους να μην φροντίσουν τίποτα στην περιοχή!» ήταν τα λόγια του κ. Αραβαντινού.

Τα ζητήματα της Παιδείας, με τα σχολεία του Ληξουρίου που βρίσκονται ακόμα σε κοντέινερ, το ζήτημα της Υγείας και η κατάσταση στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, το ζήτημα των αδέσποτων που ως παράταξη ήταν η πρώτη που το έθιξε δημόσια, σχολιάστηκαν από τον κ. Διονύση Αραβαντινό κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του

 




00 inkefalonia general ad 300X250