Ασυνεννοησία και προχειρότητα από την Δημοτική Αρχή στο θέμα του Βιολογικού της Σκάλας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 14:16

Ασυνεννοησία και προχειρότητα από την Δημοτική Αρχή στο θέμα του Βιολογικού της Σκάλας

Ο Δήμαρχος πήρε τηλέφωνο τον εργολάβο για να ενημερωθεί για δυο κομμάτια του compact Βιολογικού της Σκάλας 

Μπορεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης να τόνισε σε όλους τους τόνους πως: «Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τον Βιολογικό της Σκάλας», κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, πλην όμως για άλλη μία φορά φάνηκε ξεκάθαρα η ασυνεννοησία και η προχειρότητα της Δημοτικής Αρχής! 

Και πριν πάμε παρακάτω και σας πούμε τι ακριβώς ειπώθηκε στο θέμα, να αναφέρουμε πως ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, δεν γνώριζε για τα δύο επιπλέον κομμάτια του Compact Βιολογικού αξίας 1,5 εκ. ευρώ.

Τους το ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ανδρέας Ζαπάντης κατά την διάρκεια της τοποθέτησή του!

Μάλιστα ο Δήμαρχος χρειάστηκε να καλέσει τηλεφωνικά τον εργολάβο για να λάβει ενημέρωση για το ζήτημα που ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς.

Στο δια ταύτα, τώρα, ούτε χθες μάθαμε ημερομηνία λειτουργίας του Βιολογικού της Σκάλας.

Θεόφιλος: «Θέλουμε να μάθουμε ημερομηνία λειτουργίας του Βιολογικού»

«Η αγωνία του κόσμου είναι πότε θα λειτουργήσει ο Βιολογικός της Σκάλας» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος και συνέχισε : « Εμείς σήμερα χωρίς να είναι αιχμή για την ΔΕΥΑΚ, θέλαμε να είχαμε ένα σχεδιασμό και να ακούσουμε πότε θα λειτουργήσει αυτό το σπουδαίο έργο. Πρέπει από τον Δήμο να γίνει σχεδιασμός πότε θα γίνουν οι συνδέσεις και να το προγραμματίσετε και να πείτε εκεί στους κατοίκους πότε θα λειτουργήσει. Θα πρέπει γρήγορα να δοθεί από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ μία Συνέντευξη Τύπου ή να βγει μία επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα λειτουργήσει, γιατί οι κάτοικοι εκεί και αγωνιούν. Αυτό θέλαμε να ακούσουμε και αυτό ήθελαν να ακούσουν και οι κάτοικοι της περιοχής και οι επαγγελματίες».

Κατά την ψηφοφορία πέρασε κατά πλειοψηφία η εισήγηση του θέματος, με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης να ψηφίζει την εισήγηση μαζί με τα δυο κομμάτια του compact που δεν έχουν περιληφθεί. Αναλόγως ψήφισε και η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Ενωμένη Τετράπολη» .

DSC 0099

DSC 0089DSC 0092

 




00 inkefalonia general ad 300X250