Θ. Φλωράτος: «Αυτά που έλεγα για “θολούρα” στα οικονομικά του Δήμου, ο Τζωρτζάτος τα επιβεβαίωσε με αποδείξεις και ονόματα»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 15:12

Θ. Φλωράτος: «Αυτά που έλεγα για “θολούρα” στα οικονομικά του Δήμου, ο Τζωρτζάτος τα επιβεβαίωσε με αποδείξεις και ονόματα»

Συνέντευξη στον Inkefalonia Radio 89,2  

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θόδωρος Φλωράτος μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, σχετικά με τα όσα καταγγέλθηκαν από το πρώην κορυφαίο στέλεχος της πλειοψηφίας, Γιώργο Τζωρτζάτο στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Φλωράτος τόνισε πως «Ένιωσα προχθές μία μεγάλη δικαίωση και γι αυτό και δέχθηκα αυτόν τον ανηλεή "πόλεμο". Πριν ενάμιση χρόνο μίλησα για "θολούρα" στα οικονομικά του δήμου και τώρα έρχεται ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της συμπολίτευσης όπως ήταν ο κ. Τζωρτζάτος και με επιβεβαίωσει με αποδείξεις και ονόματα. Πήγα εκεί γιατί ζητούσα δικαίωση για τα όσα έλεγα τόσο καιρό. Ήταν πολύ σοβαρά όλα αυτά που είπε ο κ. Τζωρτζάτος και λυπάμαι που κανένα θεσμικό όργανο δεν κουνήθηκε. Ο κ Τζωρτζάτος είπε ότι γίνεται έλεγχος στον Δήμο Κεφαλονιάς. Ας μην κρύβονται λοιπόν, πίσω από το δάκτυλό τους κάνοντας προσωπικές επιθέσεις και ας ετοιμάζουν τις απολογίες τους » ήταν τα λόγια του, ο οποίος συνεχίζονται έκανε εκτίμηση πως θα υπάρξουν και άλλοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ακολουθήσουν τον δρόμο του Τζωρτζάτου.

Καθυστερεί η λειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Σάμη - Πάτρα

Η κουβέντα με τον κ. Φλωράτο, πήγε και στην δυσάρεστη πλέον κατάσταση με την Σάμη, την πεζογέφυρά και την κατάσταση με τους καταστηματάρχες της περιοχής, αλλά και την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με την Πάτρα, που ενδεχομένως να μην έχει λειτουργήσει μέχρι τον Μάιο.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Φλωράτου.

https://www.youtube.com/watch?v=d-ZNiyF61Sg




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250