Ευχαριστίες του ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας προς Φορείς και Επιχειρήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 19:55

Ευχαριστίες του ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας προς Φορείς και Επιχειρήσεις

Με την ολοκλήρωση του Χειμερινού Εξαμήνου Κατάρτισης των Ειδικοτήτων που λειτουργούν στο Δημόσιο ΙΕΚ Κεφαλληνίας (www.iekkef.mysch.gr), θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς Δημόσιους φορείς και επαγγελματίες του νησιού μας για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που παρείχαν, διαθέτοντας το χώρο, τα εργαστήριά τους, την εμπειρία και τις γνώσεις τους, ώστε να καταστεί η κατάρτιση των σπουδαστών μας η καλύτερη δυνατή.

Συγκεκριμένα, θερμά ευχαριστούμε:

το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που διέθεσε το πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο Χημείας για την Εργαστηριακή Εκπαίδευση σπουδαστών της Ειδικότητας "Βοηθός Φαρμακείου"

τους κ.κ. Γεώργιο Κουρκουμέλη & Ανδρέα Παντελιό "Mythos Catering", και τους κ.κ. Γεράσιμο & Παναγιώτη Μελισσαράτο "Στατέρι" για τη διάθεση των επαγγελματικών τους χώρων για την Εργαστηριακή Εκπαίδευση σπουδαστών της Ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)"

τον κ. Γεράσιμο Απέργη "Ο Ξυλόφουρνος του Απέργη" για τη διάθεση των επαγγελματικών τους χώρων για τις ανάγκες μαθημάτων της Ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης"

Ευχόμαστε στο μέλλον, τόσο οι προαναφερόμενοι όσο και άλλοι Δημόσιοι φορείς και επαγγελματίες να συνεχίσουν να είναι αρωγοί του Δ.ΙΕΚ Κεφαλληνίας στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες επαγγελματικής αποκατάστασης, καταρτίζοντας μελλοντικούς επαγγελματίες σε πολλούς τομείς.

Η Διεύθυνση του ΙΕΚ Κεφαλληνίας