Διανομή ρυζιού σε απόρους της Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 13:35

Διανομή ρυζιού σε απόρους της Κεφαλονιάς

Ο  Οργανισμός  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας «Ο.Κ.Α.Π» του Δήμου Κεφαλλονιάς  σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας,  στο πλαίσιο του « Εθνικού ΠρογράμματοςΔωρεάν  Διανομής ρυζιού Parboiled  σε απόρους της χώρας έτους 2015»,θα διανέμει στους δικαιούχους,   συμπολίτες μας, 1.799 κιλά ρύζι.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,   που είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ελλάδα και έχει δύο ( 2) στόχους:

-         Αγοράς –σταθεροποίηση των αγορών και διασφάλιση λογικών τιμών για τα αγαθά, που προσφέρονται στους καταναλωτές.

-         Κοινωνικό αφού συμβάλλει στην κάλυψη βασικών αναγκών διατροφής των κοινωνικά ευπαθών ομάδων  μέσω διάθεσης σε αυτές τροφίμων που, προέρχονται από τα αποθέματα παρέμβασης της Ε.Ε. ή συμπληρωματικά από την αγορά.

Η παράδοση του ρυζιού στους  δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί  με την συνδρομή των Μονάδων «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Κεφαλλονιάς.

                                                                             

                                                                            Ο Πρόεδρος

                                                                            Μιχαήλ Γάκης