Κάλεσμα σε σύσκεψη από την ΠΑΣΕΒΕ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 05:44

Κάλεσμα σε σύσκεψη από την ΠΑΣΕΒΕ

Η γραμματεία Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΠΑΣΕΒΕ καλεί τα Δ.Σ. των επαγγελματικών συλλόγων του Νομού μας σε σύσκεψη την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα: Η οργάνωση των συλλόγων μας για την Πανελλαδική Απεργία τις 12 Νοέμβρη 2015.

Με τα νέα μέτρα που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει τους μικρούς επαγγελματίες σε αδιέξοδο, τους φτωχαίνει και τους χρεοκοπεί

.Ταυτόχρονα, χαρίζει χρέη, προσφέρει ζεστό χρήμα και προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιo. Kαταφτάνουν τα καινούρια χαράτσια, φέρνουν νέο νομοσχέδιο προς ψήφιση μέσα στον Νοέμβρη για το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια και όλα τα προαπαιτούμενα που προβλέπει το 3Ο μνημόνιο.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ερώτημα είναι ένα: υποταγή και εξαθλίωση ή αγώνας και επιβίωση;

Η θέση μας είναι: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Τώρα δοκιμάζουμε και τη δική μας δύναμη, αντιστεκόμαστε στον πόλεμο που μας κήρυξαν, παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις στους συλλόγους μας, υπερασπιζόμαστε τις δικές μας ανάγκες με τον αγώνα μας.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
 Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
 Κατάργηση του 26%. ΟΧΙ στην αύξηση της προκαταβολής και του Φ.Π.Α.
 Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στον ΟΑΕΕ.
 Κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
 ΟΧΙ στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των μονοπωλίων.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ