Ανακοίνωση από την ΠΑΣΕΒΕ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 07:43

Ανακοίνωση από την ΠΑΣΕΒΕ

Η τοπική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης την Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη, (κλείσιμο καταστημάτων), έγκαιρα κάλεσε τους τοπικούς και επαγγελματικούς συλλόγους σε κοινή δράση για την επιτυχία του κινήματός μας. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν μόνο οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι ηλεκτρολόγων και υδραυλικών που οργάνωσαν και συμμετείχαν στη σύσκεψη για το συντονισμό του αγώνα και κάλεσαν σε απεργία και κινητοποίηση αποδεχόμενοι το πλαίσιο αιτημάτων που βάζει και η ΠΑΣΕΒΕ.

Συνάδελφε, η τοπική γραμματεία σε καλεί να βγάλεις τα απαραίτητα συμπεράσματα για τη στάση των συνδικαλιστικών ηγεσιών στο εμπορικό και επαγγελματικό κίνημα που όπως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ούτε θέλουν ούτε μπορουν να οργανώσουν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που μας συνθλίβει.

Συνάδελφε, είναι ανάγκη να δοθεί ηχηρή απάντηση απέναντι στην απραξία και την υποταγή και να συμβάλλεις τώρα, με όλες σου τις δυνάμεις στην επιτυχία της απεργίας μας, ώστε να γίνει αφετηρία για την ανασύνταξη και ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος που το επόμενο διάστημα θα είναι ένα απο τα πιο βασικά στηρίγματα απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης – μονοπωλίων – Ε.Ε.

Κανένας μόνος του. Όλοι για έναν και ένας για όλους!
ΠΑΣΕΒΕ Τοπική γραμματεία Κεφαλονιάς – Ιθάκης