Η Χρυσή Αυγή για το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 13:20

Η Χρυσή Αυγή για το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο

Ο απόλυτος ξεπεσμός. Το απόλυτο ξεβράκωμα. Μία Δημοτική Αρχή κι ένα Δημοτικό συμβούλιο ορισμός της απόλυτης ξευτίλας. Αυτό που βίωσε ο Κεφαλληνιακός Λαός παρακολουθώντας την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι σίγουρο ότι δεν του αφήνει καμία αμφιβολία για το τι είδους πολιτικοί απατεώνες έχουν κάτσει στον σβέρκο του. Την ίδια στιγμή που οι Κεφαλονίτες και οι Κεφαλονίτισσες ασφυκτιούν από την καθημερινή αδυσώπητη πραγματικότητα και περιμένουν από τους κατ' ευφημισμόν «δημοτικούς άρχοντες» να δώσουν λύσεις στα προβλήματα (που έχουν γίνει πλέον θηλιά που τους πνίγει), τη στιγμή που δεν έχουν καταφέρει σε τρία χρόνια Καλλικρατικού Δήμου να ολοκληρώσουν με επιτυχία ούτε ένα δημοτικό συμβούλιο (με τα θέματα να συσσωρεύονται και ούτε το 5% όσων συζητιούνται να έρχεται εις πέρας), τη στιγμή που στην ίδια συνεδρίαση βάζουν άλλο ένα, μέσα στα τόσα άλλα που μπαίνουν καθημερινά, λουκέτο, στο καφενείο της Καμπάνας, βυθίζοντας στη θλίψη τους συμπατριώτες μας, την ίδια στιγμή οι «πολιτικοί φωστήρες της Κεφαλονιάς», αφιερώνουν μία ώρα (!!) και μάλιστα καταφέρνουν να συμφωνήσουν (!!!) και να βγάλουν και απόφαση - ψήφισμα (!!!!!) για το «Ναζιστικό Φεστιβάλ της Καλαμάτας» (!!!!!!!!).  

Μάλιστα κυρίες και κύριοι. Όπως το διαβάσατε. Τώρα αν καταλάβατε ότι έγινε κάποια γερμανική εισβολή και τα πάντσερ παρελαύνουν στην Καλαμάτα, δεν θα έχετε καθόλου άδικο. Όμως όχι. Ναζιστικό Φεστιβάλ ονόμασε η Δημοτική Αρχή, αγόμενη και φερόμενη από τη μειοψηφία της κομμουνιστικής αντιπροσωπείας (αν κι αυτό παίζεται, όταν ακούς σύμβουλο του Δημάρχου, να λέει ότι θα πολεμούσε ως συμμορίτης του ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ!!!!!), την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής το διήμερο 3-4 Αυγούστου στην Καλαμάτα, όπου θα τιμηθεί ο Μέγας Εθνικός Κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς. Μία εκδήλωση που αν είχαν ίχνος τιμής και σεβόντουσαν τον τόπο που τους γέννησε, θα έπρεπε να είχαν διοργανώσει εδώ και χρόνια οι ίδιοι οι «άρχοντες» του τόπου.

Τι μπορεί να περιμένει όμως κανείς, από αυτούς που εδώ και δέκα μήνες έχουν γράψει κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, 300 συμπατριώτες τους, που έχουν αιτηθεί επισήμως κι ενυπογράφως την αποκατάσταση του αγάλματος του Ιωάννη Μεταξά, από αυτούς που μόλις πριν λίγες μέρες παραχώρησαν την κεντρική Πλατεία Αργοστολίου στην κομμουνιστική νεολέρα, στα άπλυτα του κόμματος που δεν έχει δηλώσει στον Άρειο Πάγο την αποδοχή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος (εν αντιθέσει με τη Χρυσή Αυγή), από αυτούς που ονομάζουν Ναζιστές ένα εκατομμύριο, αυτή τη στιγμή, Έλληνες.

Πέρα λοιπόν από τα ψεύδη και τις ιστορικές ανακρίβειες που ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 10/7/2013 από τα πολύχρωμα κομματικά κοπρόσκυλα που γέννησε η «δημοκρατία» της μεταπολίτευσης, απευθυνόμενοι σε αυτούς, που αφού έλυσαν τα χίλια – μύρια προβλήματα της Κεφαλονιάς, ενοχλήθηκαν από την εκδήλωση ενός καθ' όλα νόμιμου πολιτικού κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί εκτός Κεφαλονιάς (...μας βάλατε ιδέες τώρα!), σε αυτούς που τόλμησαν να αποκαλέσουν τον Ιωάννη Μεταξά «αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», ένα έχουμε να πούμε: ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ...

Ακόμα και σε αυτούς που, υστερόβουλα και με πλήρη πολιτική υποκρισία, καταψήφισαν από τη μία την πρόταση - έκτρωμα των κομμουνιστών, από την άλλη καταδίκασαν την Χρυσή Αυγή, έχουμε να πούμε το εξής: ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.