Σύνδεση Λάρνακας-Πάτρας μέσω Αράξου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 01:27

Σύνδεση Λάρνακας-Πάτρας μέσω Αράξου

Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways ξεκινά δρομολόγια από Λάρνακα για Αλεξανδρούπολη και Πάτρα! Μετά τα Γιάννενα, η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα σε δυο ακόμη ελληνικούς προορισμούς την Αλεξανδρούπολη και την Πάτρα (αεροδρόμιο Αράξου).

Τα δύο νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου, με δυο πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις, τόσο από το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρούν κάθε Τρίτη και Σάββατο και αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθήσουμε και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται δώσει τόνωση στον τουρισμό, ιδιαίτερα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. Παλιότερα υπήρχε η γραμμή Άραξος-Πάφος, η οποίακαι διεκόπη.

Θυμίζουμε πως από 16 Φεβρουαρίου η TUS Airways, ξεκινά πτήσεις στο Λάρνακα – Ιωάννινα. Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, η TUS Airways θα προσφέρει στους Έλληνες ταξιδιώτες γρήγορο και άνετο τρόπο να επισκεφτούν το νησί της Κύπρου. Επίσης, οι νέες αυτές συνδέσεις θα προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη περισσότερων επισκεπτών από την Κύπρο στις περιοχές της Πάτρας και της ευρύτερης Δυτικής Πελοποννήσου και της Αλεξανδρούπολης και θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα προς αυτές. Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από δυο αεροσκάφη Fokker jet που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της εταιρείας, που πλέον μετρά συνολικά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Η Tus Airways έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και έχει στα άμεσα σχέδιά της τη λειτουργία πτήσεων σε 16 προορισμούς το 2018.


Πηγή: blog.omorfataxidia


Ετικέτες: