Το πρόγραμμα δράσεων του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 19:56

Το πρόγραμμα δράσεων του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου

Το πρόγραμμα δράσεων του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης, για το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής 2-3/2/2013, περιλαμβάνει τα εξής: Σάββατο 2/21) Ώρα 17.00, κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ηρώων στο Νάπιερ, στη μνήμη των πεσόντων ηρώων της μάχης των Ιμίων του 1996, Αντιπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού. 2) Ώρα 18.00, ομιλία στα γραφεία μας, Δρακοπούλου 12 (Πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι), με θέμα την εθνική τραγωδία των Ιμίων το 1996.


Καλούνται οι Έλληνες και οι Ελληνίδες της Κεφαλονιάς που δεν θα καταφέρουν την ίδια ημέρα να λάβουν μέρος στη μεγάλη πορεία των Αθηνών, να δηλώσουν μαζικά παρών στην εκδήλωση του Πυρήνα μας, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες δεν λησμονούν και ξέρουν και πώς να τιμούν τους ήρωές τους αλλά και πώς να τιμωρούν τους προδότες.

Κυριακή 3/2


1) Ώρα 10.00, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αργοστόλι (Λιθόστρωτο), θα τελεστεί το μνημόσυνο του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά.
2) Ώρα 11.00, ομιλία στα γραφεία μας για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Μεταξά.

Η μαζική συμμετοχή των Ελληνόψυχων Κεφαλονιτών και Θιακών, στο μνημόσυνο του Εθνάρχη συμπατριώτη μας, κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες, πιστοί στο δρόμο της αποκατάστασης της Εθνικής Μνήμης, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα τον αγώνα για την αφύπνιση των Ελλήνων.

Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250