Σοκ από την δολοφονική επίθεση με λοστό στον Γ. Βαγιωνίτη – «Κινδύνεψε η ζωή μου» δήλωσε

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 00:41

Σοκ από την δολοφονική επίθεση με λοστό στον Γ. Βαγιωνίτη  – «Κινδύνεψε η ζωή μου» δήλωσε

Σοκ προκαλεί η δολοφονική επίθεση με λοστό προς τον αντιδήμαρχο Πυλάρου Γεράσιμο Βαγιωνίτη σήμερα το απόγευμα στην Αγία Ευφυμία. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέντε άτομα επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον αντιδήμαρχο με αφορμή την μεταφορά της πλωτής εξέδρας. Στο επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας άνδρας του Λιμενικού που προσπάθησε να προστατέψει τον αντιδήμαρχο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν πως η επίθεση έγινε την ώρα που η πλωτή εξέδρα, μεταφερόταν στην ξηρά για να προστατευτεί από την κακοκαιρία. Την ώρα εκείνη εμφανίστηκαν από τη θάλασσα με δύο φουσκωτά, πέντε άνδρες και επιτέθηκαν με άγριο τρόπο τόσο στον Βαγιωνίτη, όσο και στον λιμενικό που έσπευσε να τον προστατέψει. Τόσο ο τραυματίας αντιδήμαρχος, όσο και ο λιμενικός μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μέχρι αργά βρισκόντουσαν στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου για καταθέσεις.

Οι δράστες τις επίθεσης μόλις ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, τράπηκαν δια θαλάσσης σε φυγή και αναζητούνται από το Λιμενικό.
Ο κ. Βαγιωνίτης,εμφανώς σοκαρισμένος απο τα χτυπήματα, έχει μώλωπες και εκδορές πίσω στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια.

Ο αντιδήμαρχος Πυλάρου έκανε δηλώσεις στο ιnkefalonia.gr τονίζοντας πως χτυπήθηκε με λοστό από πίσω και ότι κινδύνεψε η ζωή του.

Τόσο στο νοσοκομείο, όσο και στο λιμεναρχείο, έσπευσαν πολλοί φίλοι και δημοτικοί σύμβουλοι για να του συμπαρασταθούν.

 9126019


Ακούστε τις δηλώσεις του εδώ:

 

Δήλωση Γεράσιμου Βαγιωνίτη για την επίθεση που δέχθηκε by inkefalonia2

 9126016

  9126017

 9126019

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250