Ν.Ε. ΛΑΟΣ : «Να δείξουμε την αγανάκτιση μας για όλους αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 18:12

Ν.Ε. ΛΑΟΣ : «Να δείξουμε την αγανάκτιση μας για όλους αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αργοστόλι 14/06/12

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα καλέστει ο ελληνικός λάος για ακόμη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα να ψηφίσει για τους εκπροσώπους που θέλει να έχει στην Βουλή αλλά και για την κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί το μέλλον του στην Ευρώπη.
Δεν θα σας μιλήσω για την οικονομική κατάσταση τη χώρας μας. Όλοι την ξέρουμε. Δεν θα σας μιλήσω για τις διαπραγματεύσεις που πρέπει να γίνουν για την οικονομική ζωή που σημαίνει και αυτόματα ανάπτυξη –αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου.Σε τοπικό επίπεδο όλοι επίσης γνωριζουμε ανθρώπους,συμπεριφορές,τρόπους,νοοτροπίες,καταστάσεις.
Το κάλεσμα μου στον Κεφαλλονίτη και Θιακό είναι να δείξουμε επιτέλους την αγανάκτιση μας για όλους αυτούς που τόσα χρόνια κυβερνούν και κατέστρεψαν την χώρα μας.
Τα αποτελέσματα της 6ης Μαίου δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι είναι μπερδεμένοι,θυμωμένοι.Τα πράγματα όμως ξεκαθάρισαν γρήγορα.Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε σχετικά: « Ο ελληνικός λαός ψηφίζοντας, με τον τρόπο που ψήφισε, πιστεύω με περισσότερη οργή και θυμό από ότι αντέχει η δημοκρατία, έστειλε 7 πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου. Και οι 7 υπήρξαν κατώτεροι των προσδοκιών και των αναγκών της χώρας. Δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν κυβέρνηση.
Και δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν κυβέρνηση, όχι γιατί δεν συμφωνούσαν, αλλά προσέξτε, γιατί φοβόντουσαν πόσα ποσοστά θα χάσουν. Αν μπει και ο διπλανός μου να χάσει κι αυτός, τότε συμμετέχω. Όχι διαφωνώ για το πρόγραμμα, διαφωνώ στο να μη χάσω εγώ ποσοστά.
Αν σκεφτόμουν κι εγώ ακριβώς έτσι, τότε η χώρα θα ήταν σε περιπέτεια από το Νοέμβριο. Σκέφτηκα την πατρίδα, γνωρίζοντας ότι θα τραυματιστεί το κόμμα. Και προτίμησα να στηρίξω την πατρίδα και όχι το κόμμα. Τουναντίον οι 7, όπως συμπεριφέρθησαν, στήριξαν το κόμμα τους και άφησαν την πατρίδα σε μια περιπέτεια δευτέρων και ενδεχομένως πιθανώς και τρίτων εκλογών».
Η χώρα μας δεν αντέχει άλλο να ταλανίζεται.Δεν αντέχει άλλο τις προσωπικές φιλοδοξίες του κάθε πολιτικού. Θέλει ανθρώπους.Θέλει ένα κόμμα το οποίο να βάζει μπροστά την το εθνικό συμφέρον.Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει δείξει δείγματα γραφής και το πρόγραμμά του είναι ξεκάθαρο.Δεν βγαίνει ο πρόεδρος μας να χαιδεύει τα αυτιά στον ελληνικό λαό. Όπως «λεφτά υπάρχουν» ή ότι θα βγει η χώρα από το μνημόνιο.Θέλει αγώνα, σκληρή δουλειά και ομαδικότητα.Ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπούν την Ελλάδα & τους Έλληνες.
Καλώ τους συμπολίτες μου όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.Για την Ελλάδα και για τα νησιά μας.

Διαμαντάτος Γεράσιμος
Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Επικεφαλής ψηφοδελτίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης