Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων τον Μάιο στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 15:41

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων τον Μάιο στην Κεφαλονιά

Γνωστοποιούμε ότι 14 και15 Μαΐου και ώρες 16:30-21:30 θα διοργανωθεί στη Κεφαλονιά από την ΕΥΡΩΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τις επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού τομέα του νομού Κεφαλονιάς που υποχρεούνται στην εκπαίδευση του προσωπικού εργασίας, ιδιοκτητών / υπεύθυνων.

Το Πρόγραμμα αφορά όλες τις επιχειρήσεις και φορείς τροφίμων, ανεξαρτήτως μεγέθους, που εμπλέκονται με οποιαδήποτε μορφή είτε στον τομέα της Παραγωγής ή Μεταποίησης ή Διακίνησης ή Διάθεσης/Πώλησης κτλ.

Βάσει των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ, μια επιχείρηση ή Φορέας, υποχρεούται να φροντίσει να συμμετέχει το Προσωπικό στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων, ακόμη και αν έχει ως μοναδικό απασχολούμενο τον ιδιοκτήτη.

Η Βασική αυτή υποχρέωση ελέγχεται κατά τις επιθεωρήσεις των ελεγκτικών φορέων. Επίσης, το Πρόγραμμα εντάσσεται στις προδιαγραφές της Κρατικά επιδοτούμενης Δράσης ΛΑΕΚ, και το κόστος δύναται να είναι επιδοτούμενο.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα γίνεται με τηλεφωνική συμμετοχή μέσω απλών διαδικασιών και θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου.

Πληροφορίες για συμμετοχή στα τηλ.: 801 11 37 100 (αστική χρέωση), 2810313773 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αργοστόλι 23/04/12

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου

Μιχαλάτος Θεόφιλος




00 inkefalonia general ad 300X250