Εύσημα της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας στο Δήμο Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 09:42

Εύσημα της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας στο Δήμο Κεφαλονιάς

Για την αύξηση του Τουρισμού Κρουαζιέρας

Προς κ. Αλέξανδρο Παρίση / Δήμαρχο Κεφαλληνίας

Κοινοποίηση: κ. Ευάγγελο Κεκάτο / Αντιδήμαρχο Τομέα Τουρισμού Κεφαλληνίας

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Παρακολουθούντες τη δραστηριότητα της κρουαζιέρας στο όμορφο νησί σας, διαπιστώνουμε την εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης που υπήρξε κατά το 2018.

Η αύξηση κατά 40 προσεγγίσεις πλοίων, με ανάλογη αύξηση του αριθμού επιβατών – επισκεπτών, ανεβάζει τον τουρισμό στον προορισμό αυτό αισθητά, επιτυγχάνοντας επίπεδα ανάπτυξης.

Το γεγονός αυτό, δεν είναι τυχαίο και το ενδιαφέρον των τοπικών φορέων, εν προκειμένου του Δήμου σας, έχει παίξει ασφαλώς πρωταρχικό ρόλο.

Κύριε Δήμαρχε, από τις επισκέψεις μας στην Κεφαλονιά και τις κατά καιρούς συναντήσεις, έχουμε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όσον αφορά την μεθοδικότητα των ενεργειών σας για τον τουρισμό και τον θαλάσσιο τουρισμό, που είναι ο κλάδος της κρουαζιέρας.

Με τον καθόλα άξιο και πολύ μεθοδικό στους σχεδιασμούς και τις δράσεις, στενό σας συνεργάτη, Αντιδήμαρχο Τομέα Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο, ευρισκόμεθα πάντα σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία για οτιδήποτε στοχεύει στην επίτευξη κοινών στόχων.

Για μας, το μεγάλο ενδιαφέρον και η όλη σας δραστηριότητα στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά, με τα γνωστά ποικίλα οφέλη για την τοπική κοινωνία στην ευρύτερη περιοχή, αποτελεί παράδειγμα και δεν παύουμε να το θέτουμε προς μίμηση, όπου συμβαίνει να εξετάζονται θέματα του θαλάσσιου τουρισμού.

Σας ευχόμεθα κάθε επιτυχία στα προγράμματα ανάπτυξης του Δήμου σας.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα είμαστε πάντα πρόθυμοι για συνεργασία, προκειμένου για τον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα που εκπροσωπούμε σε όλο της το εύρος.

Ευχόμεθα σε όλους σας καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Κόντες                                                             Αντώνιος Καλούδης

Πρόεδρος                                                                     Γενικός Διευθυντής

Cr5