Το γύρο του Ιντερνετ κάνει η ατυχής πόζα του Ολάντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 09:03

Το γύρο του Ιντερνετ κάνει η ατυχής πόζα του Ολάντ

Το γύρο του Ιντερνετ κάνει από το βράδυ της Τρίτης αυτή η όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία του Γάλλου Προέδρου, την οποία έσπευσε να αποσύρει το Γαλλικό πρακτορείο χωρίς να προλάβει ωστόσο την δημοσίευσή της από πολλές ιστοσελίδες.  

Ο φακός αποθανάτισε τον Φρανσουά Ολάντ με αυτή τη χαζοχαρούμενη γκριμάτσα, κατά τη χθεσινή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που έγινε στο δημοτικό σχολείο Μισλέ, στην πόλη Ντενέν της βόρειας Γαλλίας.

«Σήμερα αρχίζει η νέα σχολική χρονιά», «Σήμερα επιστρέφουμε...» γράφει ο πίνακας πίσω από τον Πρόεδρο Ολάντ, ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση που αφορούσε τις αλλαγές που προωθεί το γαλλικό υπουργείο Παιδείας στο χρονικό πρόγραμμα των σχολείων.

Η φωτογραφία, ωστόσο, του Ολάντ με αυτή την ατυχή έκφραση, ήταν που έκλεψε την παράσταση, καθώς πολλοί τον παρομοίασαν με τον «χαζό της τάξης».

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) που απέσυρε τη φωτογραφία για «εκδοτικούς λόγους», όπως διευκρίνησε, ζητώντας συγγνώμη από τους συνδρομητές του, ανέφερε ότι δεν δέχτηκε κανένα σχετικό αίτημα από την γαλλική προεδρία.