Αργοστόλι: Μια συμβουλή στην νέα Δημοτική Αρχή Θεόφιλου, ως προς την λειτουργία του Πλατύ Γιαλού, ώστε να αποφύγει λάθη του παρελθόντος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 11:12

Αργοστόλι: Μια συμβουλή στην νέα Δημοτική Αρχή Θεόφιλου, ως προς την λειτουργία του Πλατύ Γιαλού, ώστε να αποφύγει λάθη του παρελθόντος

Επ’ ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας και διαχείρισης της Δημοτικής Παραλίας του Πλατύ Γιαλού από την νέα Δημοτική Αρχή Θεόφιλου Μιχαλάτου και ενθυμούμενοι δυσάρεστες καταστάσεις που είχαν προκληθεί στο πρόσφατο παρελθόν, θα θέλαμε να … συμβουλέψουμε την νέα δημοτική αρχή να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική, ώστε να μην έχουμε άσχημα φαινόμενα, όπως αυτά που δυστυχώς είχαμε στην συγκεκριμένη παραλία τον Αύγουστο του 2018.

Όταν τότε το ΣΔΟΕ "έγραψε" την Δημοτική Παραλία του Πλατύ Γιαλού για μη έκδοση αποδείξεων. Η παραλία τότε έκλεισε για μέρες και η τότε Δημοτική Αρχή Παρίση του ενιαίου δήμου Κεφαλονιάς, «σύρθηκε» σε ένα … επίπονο για εκείνη δημοτικό συμβούλιο (δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την συνεδρίαση) όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που συνέβη αυτό το περιστατικό και είχε και ως αποτέλεσμα την δυσφήμιση του νησιού.

Πρέπει, λοιπόν, να είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τα θέματα διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου, πάντα με κύριο μέλημα  να προστατεύονται τα δημόσια ταμεία.

Αυτές τις… κακοτοπιές θα πρέπει να αποφύγει η νέα Δημοτική Αρχή Θεόφιλου, που μπορούν να «αμαυρώσουν» την εικόνα της και να «ακυρώσουν» ο,τι έχει επιτύχει ως εκείνη την στιγμή.