Αυτή είναι και επίσημα η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 10:01

Αυτή είναι και επίσημα η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014

Η πανέμορφη Ιωάννα Κυπραίου θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, η οποία εκτός από τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού πάνω στο άρμα της το τελευταίο Σαββατοκύριακο, θα συμμετέχει και θα εμφανίζεται και σε άλλες εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού αφήνοντας τη δική της δροσερή καρναβαλική πινελιά.

Η Ιωάννα Κυπραίου όπως είχατε μάθει πρώτοι από το PatrasEvents.gr επιλέχτηκε κατόπιν επιλογής της επιτροπής για τη βασίλισσα που εξέτασε τις αιτήσεις των κοριτσιών που προέκυψαν μετά από την ανοιχτή πρόσκληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας».

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το πρωί της Πέμπτης 23ης Ιανουαρίου στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, την Ιωάννα Κυπραίου ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 παρουσίασε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κωνσταντίνος Τρίγγος.

Η Ιωάννα Κυπραίου είπε ότι ζει και σπουδάζει στην Πάτρα και ότι η πόλη μας είναι ένας θαυμάσιος τόπος να μένει κάποιος. Επίσης θεωρεί το Πατρινό Καρναβάλι έναν ικανότατο λόγο για να βρεθεί κάποιος στην Πάτρα. Χαρακτήρισε το Πατρινό Καρναβάλι τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς, διασκέδασης και κεφιού και τόνισε ότι με όλες της τις δυνάμεις θα προωθήσει και θα προβάλει το Πατρινό Καρναβάλι του 2014 όσο καλύτερα γίνεται.

patrasevents




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ