Β. Κουλουμπαρίτση: Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας για το μονοπάτι στα Μαρκουλάτα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 20:24

Β. Κουλουμπαρίτση: Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας για το μονοπάτι στα Μαρκουλάτα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τον κ. Προϊστάμενο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας, δρ Γρηγόριο Γρηγορακη.

Αξιότιμε κ.Προισταμενε,με την παρούσα επιστολή μου επιτρέψατέ μου να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, σε σας προσωπικά και μέσω υμών στα εκλεκτά στελέχη της Υπηρεσίας σας,την κ. Μουρελάτου ,δια την προθυμία και την ευγένεια με την οποία με αντιμετώπισε οσάκις απευθύνθηκα στην Υπηρεσία σας και τον κ Βασίλειο ΛΕΤΣΙΟ,δια την προθυμία την ευγένεια και ελπίζω και την αποτελεσματικότητα με την οποία αντιμετώπισε το γνωστό θέμα με την επιχειρούμενη ολοκληρωτική καταστροφή του παραδοσιακού μονοπατιού,που βρίσκεται στα Μαρκουλατα Κεφαλληνίας και οδηγεί σε παραδοσιακό ανεμόμυλο-αλευρόμυλο,τον μοναδικό στο νησί, που διατηρείται στην κατάσταση στην οποία ευρίσκετο όταν λειτουργούσε, και του οποίου τυγχάνω συγκληρονόμος.

Δυστυχώς κ.Προισταμενε, την ίδια στιγμή που οι υπάλληλοί σας επεδείκνυαν υψηλό αίσθημα ευθύνης, άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες αδιαφορούσαν και εξακολουθούν να αδρανούν και να συμπεριφέρονται τουλάχιστον απρεπως.

Αυτές τις πρακτικές αισθανομενη την ανάγκη να φέρω σε αντιδιαστολή, σας ευχαριστώ και πάλι θερμά και σας εύχομαι κάθε καλό.

Μετά τιμής Βασιλική Χρυσ.Κουλουμπαρίτση