Ενημέρωση σχετικά με το Διατροφικό επίδομα νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 12:48

Ενημέρωση σχετικά με το Διατροφικό επίδομα νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων

Πληρωμή Δεκεμβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε  ότι το διατροφικό επίδομα νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων θα καταβάλλεται μέσω του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Υπεύθυνος φορέας για την υποβολή αιτήσεων νέων δικαιούχων καθώς και οποιαδήποτε μεταβολής στοιχείων (π.χ. διεύθυνσης κατοικίας, αλλαγή  ταυτότητας, αριθμού λογαριασμού κ.τ.λ.) των υπαρχόντων δικαιούχων είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κεφαλονιάς, που βρίσκεται επί της οδού Σουηδίας 11, στο Αργοστόλι. (Στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο 26710 22395 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

H πληρωμή του Διατροφικού επιδόματος Νεφροπαθών – Μεταμοσχευμένων για το μήνα Δεκέμβριο του 2018 σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΟΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

Κλείνοντας  θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  τους δικαιούχους του διατροφικού επιδόματος καθώς και το προσωπικό  της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Κεφαλληνίας για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και Καλή  Χρονιά. 

Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο: 2671 362703 κα. Ιωάννα Καραδημήτρη.                                                                          

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250