Υποδεχθείτε τον σκύλο και τη γάτα στο σπιτικό σας - Τι να προμηθευτείτε

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 12:31

Υποδεχθείτε τον σκύλο και τη γάτα στο σπιτικό σας - Τι να προμηθευτείτε

Πρόκειται να έρθει σε λίγο καιρό ένας σκύλος, γάτα ή -ακόμα καλύτερα- και τα δύο για να ομορφύνουν και να γεμίσουν το σπίτι σας; Θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αγορές και να συμμορφωθείτε με μερικά νέα δεδομένα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές super συμβουλές και μερικά επιλεγμένα προϊόντα γατίσια και σκυλίσια, σε πολύ καλές τιμές για τα πρώτα του δώρα!

Προμήθειες, προμήθειες και άλλες προμήθειες

Πριν ακόμα πατήσουν τα 4 πόδια τους στο σπίτι σας, πρέπει να προετοιμάσετε το έδαφος. Αγοράστε μπολάκια φαγητού, κολάρα, λουριά, κλουβιά μεταφοράς, παιχνίδια γάτας και σκύλου μαλακά και σκληρά, κρεβατάκια, σπιτάκια, σαμπουάν σκύλου κ.α.

 pets2

Για κάθε μεταφορά του κατοικιδίου σας, ειδικά όταν μπαίνετε σε λεωφορεία ή καράβια απαιτείται τσάντα ή κλουβί μεταφοράς σκύλου. Σε κάθε online pet shop μπορείτε να βρείτε πολλά κλουβάκια και τσάντες μεταφοράς για πάτε παντού μαζί με τον σκύλο σας, με άνεση και τηρώντας και τους νόμους. Αγοράστε εδώ το GIPSY κλουβάκι.

Προετοιμάστε το σπίτι!

Φροντίστε το σπίτι σας να είναι καλά προφυλαγμένο. Αυτό σημαίνει ότι για αρχή τουλάχιστον πρέπει να μαζέψετε οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή του σκύλου σας. Για παράδειγμα, μία γλάστρα ή κάλτσες στο πάτωμα δεν είναι καλή ιδέα να αφήσετε. Αν ο χώρος του σπιτιού σας είναι μεγάλος, φροντίστε να περιορίσετε κάποια τετραγωνικά για τον σκύλο σας στην αρχή, μέχρι να λάβει την βασική εκπαίδευση.

Ξεκινήστε την εκπαίδευση από την πρώτη κιόλας μέρα

Δεν είναι χαριτωμένο το κουτάβι σας να δαγκώνει τις άκρες των χαλιών ή η γάτα σας να ακονίζει τα νύχια της στο ύφασμα του καναπέ. Εκπαιδεύεστε το τώρα που είναι αρχή και φροντίστε ώστε να μην παραβαίνει τους κανόνες. Στην γάτα σας είναι απαραίτητο να αγοράσετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία, παιχνίδια γάτας και ονυχοδρόμια γάτας στα οποία θα μπορεί να ακονίζει τα νύχια της.

 pets3

Οι γάτες τρελαίνονται για ποντικάκια! Αγοράστε μερικά με 0,90€ με ένα κλικ.

Περισσότερα προϊόντα για γάτες και σκύλους θα βρείτε στο Online Pet Shop Pets & Friends.