Η ΕΛΜΕΚΙ για την δίωξη Νηπιαγωγού στη Λευκάδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 11:55

Η ΕΛΜΕΚΙ για την δίωξη Νηπιαγωγού στη Λευκάδα

Δίωξη Νηπιαγωγού στη Λευκάδα:το Υπουργείο Παιδείας διευκολύνει τη δράση των φασιστών στα σχολεία Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προκλητική ενέργεια του Δ/ντη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας να διενεργήσει ΕΔΕ ενάντια στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Νηπιαγωγείου Νυδρίου και να μετακινήσει την νηπιαγωγό σε άλλο σχολείο, επειδή δεν άρεσε σε υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στο νησί το περιεχόμενο του γιορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο, στελέχη της εκπαίδευσης που εκπροσωπούν κατευθείαν το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, να διευκολύνουν την παρέμβαση στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ο αστικός πολιτικός κόσμος και η διοικητική μηχανή του γίνονται συνυπεύθυνοι στον επιχειρούμενο εκφασισμό.
Μεγάλες είναι οι ευθύνες της πλειοψηφίας του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) η οποία για να πάρει ξεκάθαρη θέση καταδίκης της προκλητικής ενέργειας του Δ/ντη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έπρεπε να περάσουν δυο βδομάδες.
Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η διαδικασία των ΕΔΕ κατά συναδέλφων, να επανέλθει η νηπιαγωγός στη θέση της και να διαγραφεί από το Σύλλογο ο Δ/ντης που τις προώθησε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.
Αγώνας για ένα κίνημα ισχυρό, ταξικό, ενάντια στα μονοπώλια, την Ε.Ε και τους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα μπορεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στα λογής - λογής φασιστοειδή. Μόνο έτσι θα βάλουμε φρένο, θα σταματήσουμε, θα ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική που καταρρακώνει τη ζωή μας και συμβάλλει, με τον τρόπο της. στην εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού».

Αργοστόλι 18 Νοεμβρίου 2012

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Οργανωτικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης                                      Μαντζουράτος Δημήτρης