Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ευχαριστεί...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 16:01

Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ευχαριστεί...

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά την σχολή Ελισάβετ Λιβιεράτου και όλους τους συντελεστές της χορευτικής παράστασης με τίτλο: «10 χρόνια χορός και παραμύθι», που έλαβε χώρα την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2019 στον αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.

Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες επιμελήθηκαν η κα. Ελισάβετ Λιβιεράτου και η κα. Φαίη Ανδρεοπούλου και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η παράσταση είχε τεράστια επιτυχία. Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι χορευτές μας χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κα. Ελισάβετ Λιβιεράτου για την πρωτοβουλία της να υπάρχει ένα κυτίο προαιρετικής εισφοράς στην είσοδο του σχολείου και τα έσοδα να διατέθουν στον «ΥΠΕΡΙΩΝΑ». Το συνολικό ποσό της δωρεάς ανέρχεται στα 515 (πεντακόσια δέκα πέντε) Ευρώ και θα διατεθεί για τις λειτουργικές ανάγκες της Ένωσής μας και τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλό καλοκαίρι και περιμένουμε με ανυπομονησία τις καταπληκτικές χορευτικές παραστάσεις της νέας σεζόν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.

Ετικέτες: