ΣΥΡΙΖΑ: "Το λιμάνι του Αργοστολίου δεν πωλείται!"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012 18:39

ΣΥΡΙΖΑ: "Το λιμάνι του Αργοστολίου δεν πωλείται!"

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΘΙΑΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Σε συνέχεια του πραξικοπηματικού ξεπουλήματος-χαρίσματος, με "προίκα", της Αγροτικής Τράπεζας και της επικείμενης καταστροφικής πώλησης των ΕΛΤΑ, της ΕΛΒΟ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της ΔΕΠΑ, της ΔΕΣΦΑ, των Κρατικών λαχείων και πολλών ακινήτων "φιλέτων" του ελληνικού δημοσίου, η τρικομματική συγκυβέρνηση, σε συνεργασία με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ οδηγεί στο απόσπασμα του ξεπουλήματος 23 σημαντικά λιμάνια της χώρας!

Η δημόσια περιουσία η οποία δημιουργήθηκε με τα λεφτά των φορολογουμένων χαρίζεται καθημερινά σε εγχώριες και ξένες πολυεθνικές! Η επιχείρηση εκποίησης της χώρας, εν μέσω θέρους, εντατικοποιείται εν όψη και των συναντήσεων του Α. Σαμαρά με Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ στις οποίες ο πρωθυπουργός του ξεπουλήματος θέλει να δείξει καλή διαγωγή.

Η συγκυβέρνηση με διαρκείς ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις παραδίδει στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις και υποδομές στα χέρια ντόπιων και ξένων επιχειρηματικών ομίλων οι οποίοι περιμένουν σαν αρπακτικά για να τις κατασπαράξουν.

Η τακτική των πραξικοπηματικών εκποιήσεων συνεχίζεται καθώς με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, μεταφέρεται στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους -μέσω συμβάσεων παραχώρησης- κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 βασικών λιμένων και τουριστικών λιμένων της χώρας.
ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ θα αγωνιστεί για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Αργοστολιού μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ δεν αναμένει εξηγήσεις και ...αποσαφηνίσεις περί τίνος πρόκειται ακριβώς.
Γνωρίζει ότι παλιότερες κερδοσκοπικές επιδιώξεις θα αναβιώσουν και νεότερες θα εμφανισθούν με τον μανδύα του ....επενδυτή.
Τοπικοί παράγοντες θα προστρέξουν ασφαλώς να στηρίξουν το επενδυτικό ..πακέτο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ πιστεύει ότι την διαχείριση, την εποπτεία και την αξιοποίηση και του λιμανιού Αργοστολίου πρέπει να την έχει ο ίδιος ο λαός με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του.
Ο δρόμος για την επιλογή εκείνων που μπορούν να το πράξουν έχει ήδη ξεκινήσει στις 6 Μαΐου και στις 17 Ιουνίου.

Αργοστόλι, 14/8/2012 Ν.Σ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ