Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την υποδοχή του Ρωσικού Στόλου στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 14:15

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την υποδοχή του Ρωσικού Στόλου στην Κεφαλονιά

Οι υποκριτές πολιτικάντηδες με τις κομματικές ταυτότητες των κυβερνητικών κομμάτων που υπερψήφισαν τις κυρώσεις Ε.Ε. και ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για το μποϋκοτάζ των αγροτικών προϊόντων της χώρας μας, που ήρθε ως αποτέλεσμα της σιωνιστόδουλης και αντιρωσικής πολιτικής της Ελληνικής Κυβέρνησης, μόνο τον γέλωτα προκαλούν με την στάση τους απέναντι στην αντιπροσωπεία των Ρώσων που επισκέφτηκε τα Ιόνια Νησιά.

Δηλώνοντας την πλήρη απαξίωσή μας προς τα φαιδρά πολιτικά πρόσωπα που ασκούν διοίκηση στο νησί μας, θα κάνουμε μόνο δύο παρατηρήσεις στον εκπρόσωπο του Δήμου Κεφαλονιάς και στον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που υποδέχτηκαν τη Ρώσικη αποστολή.

Κύριε Αντιδήμαρχε, την επόμενη φορά, όταν συστήνεστε σε Ρώσο να δηλώνετε, αν έχετε το θάρρος, ότι είστε και μέλος της ΝΔ, του κόμματος που κατά τη διάρκεια της εξουσίας του έκανε πίσω στην ολοκλήρωση του έργου «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη» και ψήφισε υπέρ των κυρώσεων ΕΕ και ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη, τη «σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή» δεν την εξασφαλίζει η παρουσία του Ρώσικου Στόλου αλλά η παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τις οποίες διέλυσαν οι «προοδευτικές δυνάμεις» που κυβέρνησαν τη χώρα επί τέσσερις δεκαετίες και των οποίων ήσασταν και είσαστε μέλος και τις οποίες θέλει να εκμηδενίσει το παρόν κόμμα σας μόλις αναλάβει την εξουσία, σύμφωνα με το κυβερνητικό του πρόγραμμα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Κεφαλλήνες, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος… ΤΩΡΑ!

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ