Πρώτη η Ελλάδα στις προτιμήσεις Αυστριακών τουριστών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:51

INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στην πρώτη θέση προτίμησης των Αυστριακών  για το 2019 βρίσκεται η Ελλάδα με βάση τον αριθμό πτήσεων, που  ξεπερνούν τις 15 εβδομαδιαίως από τα αεροδρόμια αυστριακών πόλεων, ενώ και οι κρατήσεις σημειώνουν άνοδο 10% σε σχέση με το 2018.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των αεροδρομίων Γκρατς, Λινζ και Σάλτσμπουργκ, οι οποίοι συμμετείχαν  στα σεμινάρια  προς διευθυντικά στελέχη τουριστικών οργανισμών και  ταξιδιωτικών γραφείων, που διοργάνωσε το διάστημα 19 -28 Μαρτίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν επίσης για το καλοκαιρινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 14 ελληνικούς προορισμούς (Κρήτη, Ρόδος, Κως, Κάρπαθος, Μύκονος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Σκόπελος, Ν. Πελοπόννησος, Θάσος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Χαλκιδική) όπως επίσης  και για το εύρος των ταξιδιωτικών εμπειριών, που προσφέρουν οι εν λόγω προορισμοί στους επισκέπτες τους.

Τα ενθαρρυντικά  μηνύματα από την Αυστρία  έρχονται  σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης χρονιάς-ρεκόρ του  2018, οπότε αυξήθηκαν  21,3% οι αφίξεις Αυστριακών τουριστών στη χώρα μας.