Σχολείο Τουρισμού OnTour: «Ο κόσμος του τουρισμού διψάει για επιμόρφωση και ενημέρωση» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 12:54

Σχολείο Τουρισμού OnTour: «Ο κόσμος του τουρισμού διψάει για επιμόρφωση και ενημέρωση» (Ηχητικό)

H συνέντευξη Τύπου 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Mirabel» στο Αργοστόλι, η συνέντευξη Τύπου για το Σχολείο Τουρισμού OnTour, που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου στην Κεφαλονιά (στο Θέατρο «Ο Κέφαλος»). 

Στο πάνελ βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος.

Αμφότεροι ανέπτυξαν στην σημαντικότητα του Σχολείου Τουρισμού, ανέλυσαν το πρόγραμμα του διημέρου, λέγοντας παράλληλα πως οι συμμετοχές είναι ήδη πολύ πάνω από τον στόχο, καθώς ήδη υπάρχουν 330 συμμετέχοντες στο σχολείο.

Όπως εξήγησαν: «Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες. Όλες οι διοργανώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και στηρίζονται στον εθελοντισμό και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων» όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν «Ο κόσμος του τουρισμού διψάει για επιμόρφωση και ενημέρωση».

Παράλληλα, τονίστηκε πως για το λόγο οτι οι διοργανωτές επικεντρώθηκαν στο εκπαιδευτικό κομμάτι, δεν έχουν στείλει καμία πρόσκληση σε επίσημο , ωστόσο όσοι επίσημοι επιθυμούν να παρευρεθούν είναι ευπρόσδεκτοι.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω το ηχητικό από την συνέντευξη Τύπου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του πρωτογενούς περιεχομένου του INKEFALONIA.GR χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας.

DSC 0020 2DSC 0022 3DSC 0030 3DSC 0031 2DSC 0033

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250