Skyscanner-Star Alliance: Μια συνεργασία Αγάπης για το ταξίδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 10:12

Skyscanner-Star Alliance: Μια συνεργασία Αγάπης για το ταξίδι

H Skyscanner ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη StarAlliance!

Μια συνεργασία κορυφής για όσους αγαπούν το ταξίδι!

14 Φεβρουαρίου 2019:

HSkyscanner, η κορυφαία μηχανή αναζήτησης ταξιδίων, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη StarAlliance, τη μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο.

Η συνεργασία των δυο ηγετικών εταιριών στόχο έχει να κάνει τη ζωή εκατομμυρίων ταξιδιωτών ακόμα πιο εύκολη και πρακτική!

Από σήμερα οι επισκέπτες του ιστότοπου της StarAllianceθα μπορούν να αναζητούν πτήσεις και να ερευνούν την τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων κάνοντας απευθείας κράτηση σε οποιεσδήποτε από τις 28 αεροπορικές εταιρίες μέλη  του ομίλου της StarAlliance.

Η StarAllianceχρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή και πολυβραβευμένη τεχνολογία της Skyscanner, συνδέεται μέσω linkαπευθείας με τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρίας –μέλος του ομίλου/συμμαχίας για την αγορά του αεροπορικού εισιτηρίου και άλλων χρήσιμων εφαρμογών.

Ο HughAitkenSeniorDirectorStrategicPartnerhsipsτης Skyscannerεξηγεί: «Oι ταξιδιώτες είναι η καρδιά όλων όσων κάνουμε στη Skyscanner! Μέσω της εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας και των εφαρμογών μας, προσπαθούμε πάντα να κάνουμε την αναζήτηση πτήσεων απλή κι εύκολη. Αυτή η νέα δυνατότητα που δίνεται τώρα στους ταξιδιώτες με τη συνεργασία μας με τη StarAlliance είναι ένα παράδειγμα του πώς θα εργαστούμε συνεργατικά για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στους χρήστες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για οποιοδήποτε ταξίδι».

StarAllianceπεριλαμβάνει πολλές κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο συμπεριλαμβανομένων της AegeanAirlinesLufhansaSWISSBrusselsAirlinesUnitedAir Canada.

«Ξεκινώντας αυτή τη συνεργασία με την αναζήτηση τιμών και πτήσεων σε συνεργασία με τη Skyscanner, ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη που είχαν εκφράσει οι ταξιδιώτες μας προσφέροντας μια υπηρεσία που επιτρέπει στους συχνούς επιβάτες των αεροπορικών εταιριών μέλη του ομίλου μας, να κλείσουν εύκολα το εισιτήριό τους και να επωφεληθούν των ειδικών προνομίων της StarAlliance» δήλωσε ο JeremyDruryDirectorDigital & E-ServicesStar της Alliance.

«Όλα όσα είναι διαθέσιμα στους ιστότοπους των αεροπορικών εταιριών- μέλη του ομίλου μας είναι πλέον στη διάθεση των ταξιδιωτών μας μέσα από την πλατφόρμα της Skyscanner» τόνισε ο Drury και πρόσθεσε «Aνυπομονούμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας με τη Skyscanner!».

HSkyscannerως ένα διεθνές ταξιδιωτικό brand, παραμένει πιστή στο να βοηθά τις εταιρίες ταξιδίων να διευρύνουν το δίκτυο και τις αγορές τους, κι εργάζεται στο πλευρό των συνεργατών της, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές ταξιδιωτικές εμπειρίες στους χρήστες της.

Skyscanner

Με περισσότερους από 80 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα στον κόσμο, η Skyscannerείναι κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ταξιδίων.

Η επιτυχία των συνεργατών μας είναι δική μας επιτυχία. Για αυτό το λόγο αναπτύσουμε συνεχώς πρωτοποριακή τεχνολογία στον τομέα των ταξιδίων, προκειμένου να εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα στις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στους συνεργάτες μας.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας ταξιδίων. Είμασταν η πρώτη ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης που υιοθέτησε τις υψηλές προδιαγραφές ΙΑΤΑ NDC σε μια πλατφόρμα, εκείνοι που δημιούργησαν τα πρώτα ταξιδιωτικά chatbots μέσα από το προηγμένο σύστημα ανάλυσης και δεδομένων, και συνεχίζουμε...

Ο ταξιδιωτικός τομέας αναπτύσσεται ραγδαία και είμαστε πιστοί στο να συνεχίσουμε να έχουμε ηγετικό ρόλο εγγυώντας επιτυχία στους συνεργάτες μας, ώστε να γίνονται ανταγωνιστικοί στον γρήγορα αναπτυσσόμενο ψηφιακό χώρο του ταξιδιού και στο ταξιδιωτικό οικοσύστημα συνολικά.