Σπύρος Γαλιατσάτος: «Νέες πτήσεις προς τα Ιόνια Νησιά»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 10:22

Σπύρος Γαλιατσάτος: «Νέες πτήσεις προς τα Ιόνια Νησιά»

Ανακοίνωση απο τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού 

Τον απερχόμενο μήνα Ιανουάριο, ανακοινώθηκαν νέες πτήσεις προς τα Ιόνια Νησιά, από το εξωτερικό (κυρίως από Αυστρία), καθώς και από το εσωτερικό.

Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρία "Lauda Motion", η οποία εξαγοράστηκε από την "Ryanair Holdings", ανακοίνωσε για την Κέρκυρα από την Βιέννη δύο πτήσεις την εβδομάδα από 31 Μαρτίου, καθώς και για Ζάκυνθο μια πτήση την εβδομάδα επίσης από την Βιέννη.

Αμφότερες οι πτήσεις θα εξυπηρετούνται με ‘Airbus A320’.

Επίσης από την Βιέννη προς το Άκτιο, ανακοινώθηκε από την αεροπορική εταιρεία "Peopl's", νέα πτήση κάθε Τρίτη από 4 Ιουνίου έως 24 Σεπτεμβρίου, με αεροσκάφος τύπου "Embraer 170".

H "Alitalia", για πρώτη φορά, ανακοίνωσε πτήση από την Ρώμη (Fiumicino) προς Κεφαλονιά, κάθε Δευτέρα, από 29 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου, με ‘Airbus A319’.

Πολύ σημαντική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ήταν η ανακοίνωση της "Astra Airlines" για πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Κεφαλονιά από Ιούνιο έως και Σεπτέμβρη. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει αναλυτική ανακοίνωση των δρομολογίων.

Ήδη η Π.Ι.Ν προχωρεί σε ενέργειες συνδιαφήμισης με την εταιρεία, ώστε να εδραιωθεί η γραμμή, που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Το αξιοσημείωτο απ όλα τα παραπάνω, είναι ότι η Π.Ι.Ν με σταθερά βήματα, στόχους και κύρος, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς των νησιών μας, αλλά και των κατοίκων, πρωτίστως δε, το 2019 έχει δρομολογηθεί ως ένα ακόμα "τουριστικό" έτος ρεκόρ, για τα νησιά μας, κάτι που είναι ο καταλύτης της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ