Γερ. Τιμοθεάτος στον Inkefalonia Radio: «Το Brexit δεν φαίνεται να επηρεάζει την επόμενη τουριστική σεζόν της Κεφαλονιάς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 13:56

Γερ. Τιμοθεάτος στον Inkefalonia Radio: «Το Brexit δεν φαίνεται να επηρεάζει την επόμενη τουριστική σεζόν της Κεφαλονιάς»

 Ακούστε τι είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia Radio «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για το Brexit και αν αυτό θα επηρεάσει την επόμενη τουριστική σεζόν την Κεφαλονιά. 

Ο κ. Τιμοθεάτος εκτίμησε πως, σύμφωνα με τις έως τώρα προκρατήσεις, δεν φαίνεται να επηρεάζει η ρευστή πολιτική κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Βρετανία, τους τουρίστες που σκοπεύουν να έλθουν το επόμενο καλοκαίρι στην Κεφαλονιά.

Αναφορικά, με την προετοιμασία που θα έπρεπε να γίνεται εν όψει της επόμενης τουριστικής σεζόν και της επίλυσης των προβλημάτων για να μην αυτά επαναληφθούν, δήλωσε πως ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση πάνω σε αυτά τα ζητήματα, αλλά καλό θα ήταν να γίνει άμεσα.

Κλείνοντας την συνέντευξή του αναφέρθηκε και στην διήμερη Ημερίδα με τουριστική θεματολογία αρχές του Μαΐου που θα διοργανώσει η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης στην Κεφαλονιά, αλλά και στην εκδήλωση «Greek Symposium» που θα γίνει στο νησί μας με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων, από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Aldemar.

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξή του


Ετικέτες: