Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην 34η τουριστική έκθεση «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 08:39

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην 34η τουριστική έκθεση «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο στην 34η τουριστική έκθεση ‘Philoxenia’ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 09 έως 11 Νοεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι κατά την χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η έκθεση, δεν προσελκύει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού για θερινούς τουριστικούς προορισμούς, εν τούτοις η αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρουσία άλλων γειτονικών και Μεσογειακών Χωρών, αλλά και με τις παράλληλες εκδηλώσεις και την έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ‘hotelia’ που πραγματοποιούνται, η έκθεση παίρνει συνεχώς διαστάσεις ενός σημαντικού Forum.

Για τους λόγους αυτούς, συμμετέχουν σχεδόν όλες οι Περιφέρειες της Χώρας κάθε χρόνο, όπως η Π.Ι.Ν ανελλιπώς.

Η Π.Ι.Ν εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής και τον κ. Σπύρο Ζαμπέλη Προϊστάμενο Τμήματος Τουρισμού - Πολιτισμού Π.Ε. Λευκάδας, ενώ παραβρέθηκαν ο κ. Θεόδωρος Χαλικιάς Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Βασίλης Καββαδίας Αντιδήμαρχος Τουρισμού - Πολιτισμού και Παιδείας Κέρκυρας, ο κ. Γιώργος Λύχνος εκπρόσωπος του Δήμου Παξών, οι κ.κ. Αθηνά Κάρδαρη και Μαρία Ζούγρα από τον Δήμο Ζακύνθου, η κ. Χριστίνα Τετράδη Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο κ. Περικλής Κατσαρός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων Δωματίων και Διαμ/των Κέρκυρας, ο κ. Διονύσιος Γαζής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευκάδας, ο κ. Δημήτρης Ατσάρος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εν/νων δωματίων & Διαμ/των Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καθώς και άλλοι Ξενοδόχοι & Τουριστικοί Πράκτορες.
Από πλευράς Π.Ι.Ν πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με παράγοντες, μεταξύ των οποίων με την αεροπορική εταιρεία QATAR AIRWAYS και την Ακόλουθο Τουρισμού & Πολιτισμού της Τούρκικης Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Ulu Yilmaz.

IMG 2671
Στο περίπτερο της ΠΙΝ από δεξιά η κ. Ευριδίκη Κουρνέτα Γενική Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η κ. Μαρία Ζούγρα από το Δήμο Ζακύνθου, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και η κ. Αθηνά Κάρδαρη επίσης από το Δήμο Ζακύνθου.

IMG 2653
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος με τον κ. Μιχάλη Λυρίτη από την QATAR Airways.

 apopsiΆποψη του περιπτέρου της ΠΙΝ.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250