Στην Κεφαλονιά ένα από τα καλύτερα τετράστερα ξενοδοχεία σύμφωνα με την TRIVAGO

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 23:54

Στην Κεφαλονιά ένα από τα καλύτερα τετράστερα ξενοδοχεία σύμφωνα με την TRIVAGO

Το ξενοδοχείο 4 αστέρων  "ODYSSEY HOTEL" στην Αγία Ευφημία, στη θέση "Γυρός", βράβευσε πρόσφατα η εταιρεία TRIVAGO.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 22 δωματίων με καταπληκτική θέα στον κόλπο της Σάμης.

Διαθέτει μεταξύ άλλων,  σαλόνι, εστιατόριο, δυο μπαρ,  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, SPA,  και δυο πισίνες για παιδιά και ενήλικες.

Η μελέτη για την ανέγερσή του πραγματοποιήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο "STUDIO DI ARCHITETTURA" του κ. Γεράσιμου Βασιλάτου.

ODYSSEY HOTEL

ODYSSEY HOTEL2

Τα βραβεία :

Τα trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και σήμερα ανακοινώθηκαν οι νικητές.

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Εσόδων της trivago, έκανε την παρακάτω δήλωση για τα βραβεία: «Καθώς είμαστε μια κορυφαία, παγκόσμια μηχανή metasearch ξενοδοχείων και διαθέτουμε δεδομένα για εκατομμύρια συνολικές κριτικές πελατών, είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, για να αναγνωρίσουμε τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη κατάταξη που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, καθώς αποτελούμε ψηφιακό κανάλι μάρκετινγκ, το οποίο χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδόχοι σε όλον τον κόσμο, έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τα ξενοδοχεία που υιοθετούν νέες τεχνολογίες και έχουν εξαιρετική online παρουσία. Τα trivago Awards μάς δίνουν την ευκαιρία να τιμήσουμε τους προοδευτικούς ξενοδόχους που εργάζονται σκληρά σε αυτά τα υποδειγματικά ξενοδοχεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ξανά φέτος».

Τα ελληνικά ξενοδοχεία Μεταξύ των νικητών, έξι ελληνικά ξενοδοχεία, περιλαμβάνονται στους νικητές των trivago Awards 2019, με το πολυβραβευμένο Lindos Blu, να είναι πάλι πρώτο των πρώτων, για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών,  παρουσία τους στο διαδίκτυο, κ.ο.κ., ενώ τα βραβεία ανέδειξαν και τα 60 καλύτερα ελληνικά σε επίπεδο χώρας.

Διεθνείς διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία Eleonas Country Village (κατηγορία 3 αστέρων), Aetoma Hotel (κατηγορία 4 αστέρων), Lindos Blu (κατηγορία 5 αστέρων), Enigma Suites (κατηγορία εναλλακτικών καταλυμάτων), Melia Athens (κατηγορία εξαιρετικής online παρουσίας) και Hotel Avra (κατηγορία απευθείας κρατήσεων).

 

trivago awards 2019 greek hotels 




00 inkefalonia general ad 300X250